Ajándék testnek és léleknek (x)
Örömteli meglepetés akár egy teljes családnak – színházjegyek áráért komplett ajándékcsomag a Városmajori Szabadtéri Színpadtól

femina-2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A jelenlegi, sok tényezőtől nehezített és kiszámíthatatlan helyzetben olyan ajándékkal szerettük volna meglepni a színházunk iránt érdeklődőket, mely egyaránt élményt ad testnek és léleknek, s akár egy család minden tagjának örömteli meglepetést jelent! 

Minőségi kultúra és minőségi élelmiszer 

Karácsonyi csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy a nézőinknek kivételes színházi pillanatokat jelentő ajándékkártyáink mellé válogatást adunk a Nekedterem.hu ínycsiklandó termékeiből – a csomagok ára 100%-ban levásárolható a benne lévő színházjegyekre, a többi termék extra ajándék.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Tekintse meg ajándékcsomagjainkat.

Színházunk idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját és az ünnep visszatükröződött teljes évadunkon bevonzva sok új partnert. Karácsonyhoz közeledve még inkább fontosnak éreztük az összefogást másokkal. A Nekedterem.hu-ban olyan partnerre találtunk, melynek cégfilozófiájával – a zöld színházi társulás tagjaként - könnyen azonosulunk: a kíméletes eljárásokkal dolgozó kisgazdaságoktól közvetlenül beszerzett, friss, tápanyagban gazdag, minőségi alapanyagokat és termékeket kínálnak az erre fogékony vásárlóknak. „Nem kell piacra menj, a Nekedterem.hu-val a piac jön hozzád.”

Színházunk ugyanennyire érzékeny arra, hogy minőségi élményt - színházi előadást, koncertet, gyerekkoncertet, kertmozis filmvetítést – nyújtson nézőinek. 2023-ban is olyan előadókkal és produkciókkal találkozhatnak nálunk többek között az érdeklődők, mint a Orlai Produkciótól érkező, Hernádi Judit és Gálffi László duójában bemutatott Love Letters, a Mezítláb a parkban Kerekes Évával és Epres Attilával, a színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott Tok-tok avagy hogy pattog a kocka? című kitűnő vígjáték, a Győri Balett magas színvonalú táncprodukciója, és a Franciaországban Josef Nadj néven ismertté vált Nagy József világhírű koreográfus darabja, az OMMA, valamint színházunk saját centenáriumi előadása, a 100 év Major, avagy az eszméimet nem cserélem. Exkluzív meghívottunk lesz következő évadunkban a francia Avignon Fesztivál HAMLET A L’IMPERATIF előadása. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Ibsen Nóráját viszi színre nálunk, a Kolozsvári Állami Magyar Színház szintén Ibsentől A nép ellenségét. Fellép még a városmajori deszkákon Palya Bea, és hogy a kisebbekről sem feledkezzünk meg: Halász Judit, az Alma és nem utolsó sorban a Kaláka együttes.

Az ajándékcsomagokról bővebb információ itt: https://varosmajoriszinpad.hu/hirek/aktualitasok/a-varosmajori-szabadteri-szinpad-es-a-kristaly-szinter-karacsonyi-ajandekcsomagjai/

(Képek forrása: Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.)

Ezt is szeretjük