Emlékszel rá? Acél Réka már egy 3 éves kislány mamája
Acél Réka a minap az RTL Klub Fél kettő című műsorában vendégeskedett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Acél Rékára valószínűleg sokan emlékeznek még a tévénézők közül, annak ellenére, hogy másfél éve szinte semmit sem hallottunk róla.

A 31 éves sztár az RTL Klub Fél kettő című műsorában elárulta ennek okát: férjével, Tamással ugyanis 2009 januárja óta 2600 kilométer távolságban, Madridban élnek, ahol a férfi kulturális szakdiplomataként kapott állást.

Kislányuk született

Természetesen Réka és időközben született kislányuk, Sára is vele tartott a négyéves kiküldetésbe, hiszen ki ne szeretne világot látni és élményekkel gazdagodni.

Mint elárulta, éppen a megfelelő pillanatban jött a felkérés, hiszen lényegében nyolcéves korától a televízióban dolgozott a Kölyökidőben, majd később különféle tévéműsorok háziasszonyaként.

Így egyáltalán nem aggódott amiatt, hogy mi lesz majd, ha néhány évre kikerül a mókuskerékből, hanem teljes erőbedobással a családra és a babára tudott koncentrálni.

Turistából lakó

Azt is elmesélte, eleinte turistaként járt-kelt a spanyol fővárosban kislányával - főként, mivel angolul beszél ugyan, de egy árva szót sem tudott spanyolul, a helyiek pedig tapasztala szerint nem igazán jártasak idegen nyelvekben. Mindenesetre Madrid gyermekbarát városnak bizonyult, hamar felfedezték a zöldellő parkokat és a múzeumokat is maguknak.

Később aztán belerázódott a kinti életbe: elkezdett spanyolul tanulni, Sárát pedig beíratta fél napra a bölcsődébe, ahol már egész jól megérteti magát az ottani picikkel.

Ám hogy örök életre háziasszony maradjon? Nos, Réka nem fél bevallani, amellett, hogy imádja a családját, számára fontos a tevékeny munka. Szerencséjére adódott is egy apró lehetőség, hogy kreativitását és a médiában szerzett tudását kamatoztassa.

Szeptembertől ugyanis egy helyi rádióban kapott egy rövid blokkot, ahonnan bár spanyolul jelentkezik be, magyar zenét fog sugározni. Célja, hogy megismertesse a hallgatókkal hazája kultúráját, és hogy a kint élő magyaroknak egy kis hazai ízzel kedveskedjen.

Fotók: takacsvera.fw.hu, Europress

Ezt is szeretjük