Régi főszereplő tért vissza a Barátok köztbe! Nem várt bonyodalmakat okoz
Az RTL Klub sorozatába visszatért egy régi nagy kedvenc.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Visszatért a Barátok közt című sorozatba Ábrahám Edit, Berényi Claudia megformálója.

A nézők 2014. december 23-án, a sorozat 2014-es évadzáró epizódjának végén  szembesülhettek újbóli felbukkanásával, de arra, hogy hogyan bonyolódnak a Mátyás király téren a történések, ma estig várniuk kell.

Régi főszereplő tért vissza a Barátok köztbe

Csaknem egy évvel ezelőtt, 2014. január 9-én a színésznő váratlan bejelentést tett: közölte, kiszáll a sorozatból, mert lassítani szeretne azon a tempón, amiben 16 éve él.

- Most úgy érzem, hogy ez alatt az egy év alatt sikerült azt elérnem, amit szerettem volna. Le akartam lassítani az életemet, a feszült pörgésből, rohanásból, nagy stresszből ki akartam magamat húzni - úgy érzem, ez sikerült. Nagyon sok vonatkozásban megtaláltam azt a nyugalmat az életemben, amit kerestem - mondta az eltelt időszakról a Fókusznak.

Berényi Claudia megformálója az RTL Klub 1998-ban indult sorozatának egyik főszereplője volt már a kezdetektől fogva, így sokakat meglepett távozása. Kalamár Tamás producer már a bejelentés idején azt ígérte a nézőknek, Claudia nem tűnik el végérvényesen a Mátyás király térről, időről időre visszatér majd, hogy meglepetéseket és bonyodalmakat okozzon - ez tavaly év közben egyszer már így is lett. 

- Claudia most sem tagadja meg önmagát. Egy nagyon nagyot fog csavarni a történeten. Olyan váratlan dolgok fognak történni vele, amit a nézők a legmesszemenőbb álmaikban sem remélnek - árulta el, mire számíthatnak ma estétől a rajongók.

Fotó: RTL Klub/Klinszky Gábor, Nagy Botond

Ezt is szeretjük