Fotók! Tudtad, hogy Ábrahám Edit jóképű fia már 26 éves?
Ábrahám Edit Andorai Péterrel kötött házasságából született fia, Péter, aki igazán sármos férfivá érett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ismert sztármamák két csoportra oszthatóak abból a szempontból, hogy megmutatják-e gyermekeiket a nyilvánosságnak. A ritkábbik, ám teljesen érthető hozzáállás az, ha egy-egy híresség semmi pénzért és esetre sem hajlandó megmutatni gyermekét.

Hollywoodban viszont bevett szokásnak számít, hogy a sztárok busás összegekért cserébe adják el egy-egy lapnak a porontyaikról készült első, exkluzív fotókat. Hazánkban is akadnak olyan ismert személyiségek, akik örömmel és büszkén pózolnak csemetéjük oldalán.

Joggal lehet büszke fiára

Ábrahám Editnek pedig minden oka meglehet arra, hogy büszke legyen fiára, Péterre, aki az elmúlt évek során észrevétlenül cseperedett bájos kisfiúból jóképű férfivá.

Péter még előző, Andorai Péter színművésszel kötött házasságából született 1983-ban, a Barátok közt Claudiája pedig azóta Horvai Mátyás oldalán találta meg a boldogságot.

A 26 éves Péter az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán végezte tanulmányait.

A fotók tanúsága szerint elkísérte népszerű édesanyját néhány nyilvános rendezvényre, ahol a fotósok azonnal meg is örökítették a sztáranyukát és fiát.

Édesanyja is magával ragadó

Ami pedig az 53 éves színésznőt illeti, neki sincs oka aggodalomra, hiszen az ötödik ikszen túl is elbűvölően fiatalosan és lehengerlően néz ki, ami miatt joggal irigykedhetnének rá fiatalabb kolléganői is.

Fiatalkorában pedig igazi bombázó volt, aki a Könnyű testi sértés című, ma már klasszikusnak számító filmben még a ruháitól is megvált.

Izzasztó pillanatokat okozott ezzel nemcsak a férfi nézőknek, de Eperjes Károlynak és Andorai Péternek is - aki később ugye feleségül is vette a csinos színésznőt.

Ezt is szeretjük