Ábrahám Edit gyönyörű unokájával: a 3 és fél éves Léna a mindene
Ábrahám Edit unokájával nem lehet betelni. Léna szépséges kislány, akit imád a nagymamája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ábrahám Editet unokája és fia oldalán fotózták. Nem meglepő, hogy a színésznő világa Léna körül forog, a három és fél éves kislány nagyon aranyos.

A Barátok közt egykori Berényi Claudiájának élete nem is lehetne idillibb, amikor csak teheti, kiélvezi a nagymamai teendőket. Léna a nyári szünet alatt, illetve hétvégente heti három napot alszik a nagymamájánál.

Ábrahám Edit unokája és fia

Az igézően kék szemű, mosolygós kislány sok mindenben az édesapjára ütött. Nem félős gyerek, bátor, vállalkozó szellemű, és imád a figyelem középpontjában lenni.

- Peti is ilyen volt ennyi idősen, vágyta a szereplést, akárcsak Léna. Nemrég azt kérdezte tőlem, hogy mikor szerepelhet a tévében - árulta el a büszke nagyi a Hot! magazinnak.

Bár a kislány nem lámpalázas, szülei igyekeznek kizárni a nyilvánosságot az életéből, óvják a rivaldafénytől. Ábrahám Edit is támogatja ezt a döntést, de bevallja, noha igyekszik visszafogni magát, néha előfordult, hogy más témákban kéretlen tanácsokat osztott fiának és menyének.

Oszvald Marika unokája megszületett

Megszületett Oszvald Marika unokája. Lánya 43 évesen adott életet első gyermekének, akit a Vince névre kereszteltek el. A televíziós riporterként dolgozó Krisztina tíz éve próbálkozott azzal, hogy teherbe essen, végül a 11. lombikprogram lett sikeres. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük