Felismernéd még őket? Így néznek ki az Abigél sztárjai ma

Bár már 35 év eltelt az Abigél forgatása óta, a szereplőkért még mindig rajonganak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

1978-ban, nyolc évvel a megjelenése után megfilmesítették Szabó Magda regényét, az Abigélt, mely azóta is milliók kedvence. A forgatókönyvet maga az írónő készítette és Zsurzs Éva rendezte. A kultikussá vált film forgatása óta eltelt 35 év és már számos szereplőtől örökre el kellett búcsúzni - így a főszereplő Vitay Georginát alakító Szerencsi Évától és magától a kéréseket teljesítő Kőnig tanár úrtól, azaz Garas Dezsőtől is.

A filmben a rendezőnő lánya is szerepelt, Zsurzs Kati, aki Kis Marit alakította. Az akkor 23 éves lány később is maradt a színészi pályán, és bár jelenleg nincs egy társulatnál sem, mégis sokat szerepel a színpadon. Emellett pedig szinkronszerepei is emlékezetesek maradnak a rajongóknak.

Ha kíváncsi vagy, hogyan néznek ki ma az egykori kedvencek, nézd meg összeállításunkat!

Vajon mi a titka?

Magyar sztárhölgyeink nemcsak szakmai sikereik és tehetségük miatt, hanem időtálló szépségükért is irigylésre méltók. Nem egy olyan színésznővel, énekesnővel büszkélkedhetünk, akik 50 felett is elragadóak, gondoljunk csak Eszenyi Enikő divatos megjelenésére, Csepregi Éva fiatalos kisugárzására vagy Bíró Ica tökéletes alakjára.

Ezt is szeretjük