Ábel Anita és fiatalabb párja - Friss, szerelmes fotójuk magáért beszél
Ábel Anita szerelmes fotóval mondott köszönetet az olasz Robertóért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyakran hallhatjuk, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, vagy hogy miután rendet tettünk az életünkben, koncentráljunk erősen a kívánságainkra, és előbb-utóbb bevonzzuk azt, amire/akire vágyunk. 

Ábel Anita Instagram-posztja alapján márciusban nagyon pontosan megfogalmazhatta Triesztben, mit szeretne, mert néhány nappal később a menedzsmentje egyik összejövetelén találkozott az olasz Roberto Favaróval, akivel egymásba szerettek.  

Öt hét után, május elején a színésznő-műsorvezető fel is vállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy újra szerelmes. Azért tett ki az új párjával egy közös fotót, mert nem kívántak bujkálni, a kapcsolatukról ugyanakkor nem kívánt nyilatkozni. 

#márciusbanvoltam #kértem #megadatott - írta a 44 éves sztár friss fotójukhoz. A kommentelők azt írták, megérdemli a boldogságot, és nagyon szépek együtt. 

Ábel Anita és Roberto Favaro kapcsolatában a korkülönbség sem akadály: a konyhatechnológiai és gasztronómiai szaktanácsadó hét évvel fiatalabb a a NőComment! műsorvezetőjénél. 

Ábel Anita bikiniben

Hogy Ábel Anita milyen sokat fogyott, és milyen remekül érzi magát a bőrében, bárki láthatja, aki megnézi a Balatonról posztolt bikinis fotóit. 

Ezt is szeretjük