Ábel Anita lánya már 14 éves: Luca most felvételizik a középiskolába
Ábel Anita csak ritkán mesél lányáról, aki már 14 éves, és novemberben felvételizik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ábel Anita mögött nagyon pörgős hónapok állnak: színésznőként forgatott a TV2 új, Hazatalálsz címet viselő napi sorozatában, majd a VIASAT3 csatornától is érkezett egy felkérés, hogy legyen ismét a műsorvezetője az Ide süss! - Ünnepi kihívás című gasztroműsornak. 

Hálás a családtagjainak, akik mindenben támogatták: párja, Roberto megértő volt, amikor 14-15 órás forgatás után csak arra vágyott, hogy a hajnali kelés előtt ágyba zuhanjon. 

Ábel Anita lánya 

Lánya augusztusban ünnepelte a 14. szülinapját. Szerencsére Luca középiskolai felvételijére a 47 éves sztár már több szabadidővel rendelkezett. 

- Hál' isten, a lányom, Luca egyre önállóbb. De hát már nagy, tizennégy éves múlt. Alakul a saját élete, és ennek tudatában könnyebb szívvel állok bele egy többhetes, hónapos munkafolyamatba. 

abel-anita
Fotó: TV2

- Az viszont mindennél fontosabb volt, hogy novemberben, amikor felvételizik, már ott legyek mellette. Ez így is lett, még ha ki is volt centizve. Most már nincs más dolgom, mint édesanyaként támogassam, ahogy csak tudom - mesélte a Best magazinnak.

Demcsák Zsuzsa lánya

Demcsák Zsuzsa két gyermek édesanyja, Benedeket és Tamarát óvja a nagy nyilvánosságtól. Anyák napján kivételt tett, a fiával és lányával közös képet posztolt ki az Instagram-oldalára, amin látszik, hogy a nyáron 16. születésnapját ünneplő Tamara az anyja szépségét örökölte. 

Ezt is szeretjük