Ábel Anita ritkán látott férjével jelent meg a premieren - Fotókon a sztárpárok
A Valami Amerika 3 díszbemutatójára több sztárpár is kíváncsi volt.

abel-anita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 15-én került a mozikba a Valami Amerika 3. Herendi Gábor vígjátékának 2002-ben bemutatott első, majd 2008-as második része után már sokan várták, hogy bemutassák a harmadik részt is. 

Ebben újra szerepelnek az első és második rész főszereplői, Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya, és számos új, ismert színésszel bővült a stáb. Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is jelentős szerepet kapott. 

Sok sztár már a keddi díszbemutatón megnézhette a Valami Amerika 3-at. Közülük sokan a szerelmükkel léptek a vörös szőnyegre, például Ábel Anita a férjével mozizott. Képes összeállításunkban megnézheted őket!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük