Az RTL Klub sikersorozatából kirúgott színésznő ismét kitálalt - Tovább gyűrűzik a botrány
A Tanár kirúgott főszereplője, Ubrankovics Júlia vallomása: már Nagy Ervin sem veszi fel neki a telefont.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Július közepén derült ki, hogy az RTL Klubon futó A Tanár című sikersorozat megválik női főszereplőjétől, Ubrankovics Júliától. A színésznő akkor azt nyilatkozta az Indexnek, hogy váratlanul érte a döntés, ugyanis állítása szerint kollégái meg voltak elégedve a munkájával. Közben az is kiderült, hogy azért történt az elbocsátás, mert Ubrankovics nem vált be a sorozatban, a készítőkön kívül színésztársa, Nagy Ervin sem volt vele elégedett, ráadásul a kémia sem működött közöttük. Emiatt a második évadban egy új karakter tűnik fel a sorozatban, akit Trokán Nóra játszik majd. A csatorna ráadásul megelégelte azt, ahogy Ubrankovics nyilatkozott, ezzel pedig szerződést szegett, ezért beperelték őt. Ráadásul a csatorna csak egy évre szerződtette le. A kirúgott színésznő szerint nem volt fair, ahogy bántak vele, a Best magazinnak további részleteket árult most el.

Nagyon megviselte ez az időszak

A 35 éves színésznő 2011 óta Amerikában dolgozott, ráadásul A Tanár első évadának forgatása után is végig New Yorkban, az Off-Broadway-n játszott egy darabban. Számára a három hónapos forgatás óriási élmény volt. Beleadott mindent, hogy megfeleljen a kollégáinak, nagyon vágyott arra, hogy itthon is dolgozhasson, olvasható a lapban.

Ha Nagy Ervin fát vágott volna a hátamon, akkor is eljátszottam volna, hogy szeretem, és meghalok érte, nem tudott volna olyat tenni, ami eltántorít.

Ubrankovics Júlia azt állította, hogy Nagy Ervin már a telefont sem veszi fel neki.
Ubrankovics Júlia azt állította, hogy Nagy Ervin már a telefont sem veszi fel neki.
Fotó: RTL Klub/A Tanár

Ubrankovics elmondása szerint Nagy Ervinnel nem váltak cimborákká, de ezt ő nem is várta el tőle, hiszen ez csak egy munka, ám azt megemlítette, hogy soha senki nem mondta neki, hogy nem játssza eléggé jól a szerepét.

- Nem kell szeretni a partneremet ahhoz, hogy el tudjam játszani, hogy szerelmes vagyok belé, és ez oda-vissza igaz. Ha esetleg nem megy, akkor azért van ott a rendező, hogy azt mondja: "Figyelj már, Juli, olvadjál el, és ájulj el tőle, most!". De nem volt olyan, aki azt mondta volna, hogy az Ubrankovics nem olvad eléggé - nyilatkozta.

Nem voltak konfliktusai senkivel, mindig kellemes volt a légkör. Sosem gondolta volna, hogy Nagy Ervin pont azért nem beszélget vele, mert problémája lenne vele. Nem is jelezte ezt felé, pedig Ubrankovics szerint három hónap alatt lett volna rá lehetősége, elmondta azt is, akármikor hívta főszereplő kollégáját, sosem vette fel neki a telefont.

Azt is elárulta, hogy a sorozat készítői hitegették egy B verzióval.

- Májusban még azt mondták, hogy majd alkalmazkodnak hozzám a második évad forgatásánál, pedig már rég megvolt az új szereplő. (...) De legalább az igazság kiderült, amitől egy kicsit jobban érzem magam, mert azt szerették volna, ha azt mondom, hogy kinti munkák miatt nem vállalom a folytatást - tette hozzá a színésznő, akit az elmúlt hónapok lelkileg nagyon megviseltek, hetekig sírt, sokat gondolkodott, el merje-e mondani történetét, de végül úgy döntött, hogy nem marad csendben.

Ezt is szeretjük