A mi kis falunkba új szereplők érkeznek - A 4. évadban lesz kavarás rendesen
A mi kis falunk mellett három másik sorozattal erősít ősszel az RTL Klub.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén ősszel beerősített a sorozatokkal az RTL Klub. A kereskedelmi csatorna két már nagy sikerrel futó (Drága örökösök, A mi kis falunk) és két vadonatúj sorozattal (Jófiúk, Nofilter) készült, derült ki a ma délelőtti sajtótájékoztatón.

A Drága örökösök első évada négy hónapon át óriási sikerrel futott az RTL Klub képernyőjén. A sorozat hamar belopta magát a nézők szívébe, akik a 81 részben egyre nagyobb lelkesedéssel követték nyomon a Szappanos család életét. A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba.

Tibor (Lengyel Ferenc) és Mónika (Járó Zsuzsa)
Tibor (Lengyel Ferenc) és Mónika (Járó Zsuzsa)
Fotó: RTL Klub

A Drága örökösök augusztus 12-én, hétfőn már visszatért a képernyőre, és látható minden hétköznap 20:00 órától az RTL Klubon. Az új évadban ismét váratlan fordulatok, abszurd helyzetkomikumokkal tarkított humor, és a gyönyörű zöldbe borult tavaszi-nyári Ökörapáti várja majd a nézőket.

Az ügyvédnő, vagyis Kálmán bácsi özvegyének beköltözése alaposan felkavarja a Szappanos család életét. Tibi háborút indít az új családtag ellen, és mindent megtesz, hogy elüldözze. Tamás kenderültetvénye majdnem bajba sodorja a családot, megjelenik Szláven felesége, Olga is, akinek esze ágában sincs elválni, viszont letelepszik a faluban. Mónika és Subicz - a panzió és kisbolt új tulajdonosai - teljes egyeduralomra törnek Ökörapátiban. Kristóf szakít Pannával, és talán rátalál egy új szerelem is. Kata és Dani kapcsolata pedig végre beteljesedhetne, ha Stefi egy váratlan életesemény kapcsán nem forgatná fel teljesen Dani mindennapjait. Sándor, Mihály, Zsóka és Anikó pedig készülnek a nagy afrikai útra.

A mi kis falunk 4. évada

A mi kis falunk negyedik évadára sem kell sokat várni, augusztus 31-én láthatjuk a legújabb részt, amit szombat esténként újabbak követnek. A harmadik évad befejező epizódjában elcsattant egy rég várt csók Teca és a pap között, ezért garantált, hogy a romantikus szálnak, így vagy úgy, de lesz folytatása.

A polgármester ezúttal majd az életéért aggódik. Az új lakók, Viki és Zsolt egyre nehezebben viselik a falusi életet. Stoki kemény rendőrszívét egy új nő dobogtatja meg. Erika unokatestvére, Ildikó jelenléte Gyuri idegeit teszi próbára. A negyedik évadban érkeznek majd új szereplők is, hogy felkavarják Pajkaszeg lakóinak életét.

Jófiúk – szolgálunk és vétünk

Vadonatúj vígjátéksorozat is indul szeptember elsején 20:05-kor az RTL Klub műsorán. A Jófiúk című, fergeteges humorú széria egy csapat idétlen rendőrről szól, akik több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak. A sorozatot A mi kis falunk készítői jegyzik; a Jófiúk vezető rendezője Kapitány Iván, társrendezője Dyga Zsombor.

Hevér Gábor, Király Dániel és Mihályfi Balázs
Hevér Gábor, Király Dániel és Mihályfi Balázs
Fotó: RTL Klub

Az alaptörténet szerint három nyomozót (Mihályfi Balázs, Hevér Gábor, Király Dániel) legutóbbi baklövésük után új körzetbe helyezik, ahol egy másik nyomozó csapat és válogatott bűnelkövetők várnak rájuk. Ráadásként a kerületi rendőrkapitány az egyik nyomozó apósa, aki egyébként sincs túl jó véleménnyel vejéről. A káoszt tovább tetézi, hogy a három rendőrrel együtt egy női kolléga is érkezik a körzetbe, aki korábban egyikőjük felesége volt – és ahogy az lenni szokott, titokban még mindig szerelmes volt férjébe.

További főbb szereplők: Pokorny Lia, Parti Nóra, Kovács Panka, Gáspár Tibor, Michl Juli, Ertl Zsombor, Miller Dávid, Katona Kinga, Mészáros András, Mészáros Tibor, Borovics Tamás, Varga Gabi.

RTL Most+

2019 negyedik negyedévétől az egyedi tárgyalások függvényében a televízió, internet és mobilszolgáltatóknál lesz elérhető az RTL Most+ videós on-demand platform, mely az ingyenesen elérhető RTL Most prémium változatát kínálja.

Az elérhető programokat tovább színesíti egy új, kizárólag itt elérhető, fiatalos és modern magyar sorozat, a Nofilter. Ez a csatorna első olyan sorozata, amely kizárólag digitális platformon, az RTL Most+-on lesz látható. Az epizódonként 15 perces vígjátéksorozat egy négyfős lánycsapatból álló baráti társaság mindennapos boldogulását követi nyomon.

nofilter
Fotó: RTL Klub

A szereplők igen változatos előélete garantálja a bonyodalmakat: Anna, a vidékről Budapestre költözött világmegváltó, akinek színészi ambíciói vannak, Erika, a tehetséges romungro lány a VIII. kerületből, aki énekesként szeretne boldogulni. Szonja, Anna unokatestvére, aki fővárosi, világlátott értelmiségiként túl sznob ahhoz, hogy élvezze az életet, és íróvá szeretne válni, valamint a negyedik lány Luca, aki segítő szándékú, buzgó hívőként úgy dönt, hogy apácaként próbál másokon segíteni.

A mi kis falunk papja dögös fotókon

A mi kis falunk egyik epizódjában nem kis bonyodalmat okozott Pajkaszeg jóképű papja számára, hogy mielőtt a reverendát és az önmegtartóztató életet választotta volna, pénzkereseti céllal elvállalt egy katalógusfotózást, a felvételek pedig bekerültek egy ingyenes ruházati katalógusba, melyet a postásnőnek a településen is ki kell hordania.

Ezt is szeretjük