Ciki baki történt A Dal című műsor első válogatójában
A köztévé A Dal 2018 című dalválasztó showjába technikai probléma zavart be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

30 előadó jutott be a közmédia hetedik dalválasztó showjába,  A Dal 2018 című műsorba. Közülük tegnap este tíz előadó dalai versenyeztek. A zsűri és a nézők szavazatai alapján hat előadó jutott tovább a két elődöntőbe: holtversenyben 44-44 ponttal a Leander Kills és Süle Zsolt, Király Viktor 43, Ceasefire X 41, Knoll Gabi  pedig 40 ponttal örülhetett biztos továbbjutóként, míg a zsűri kínos értékelése után végül hatodikként Vastag Tamás a nézők szavazatai alapján bizonyíthat.

A Dal 2018 első válogatójába egy technikai probléma zavart be. A műsor készítői azt ígérték, hogy a közönség ötödik zsűritagként 2018-ban is pontozhatja a dalokat és szavazhat kedvencére A Dal alkalmazáson keresztül, amely Android és iOS platformon is elérhető, az alkalmazásban emellett híreket, aktualitásokat olvashatnak a műsorról, továbbá követhetik a zsűritagok által adott pontszámokat és a közönségszavazatok alakulását is.

adal2018-fb

Ez végül nem így lett, a negyedik előadó értékelése után a férfi műsorvezető, Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie kénytelen volt bejelenteni, hogy lefagyott az applikáció. Indoklása szerint azért, mert olyan sokan szavaztak, hogy a rendszer összeomlott. 

Mivel az applikáción keresztül nem lehetett szavazni, ezért az adásban az előadók továbbjutását tekintve csak az sms-ben leadott szavazatokat tudták figyelembe venni – ezt Freddie és a női műsorvezető, Rátonyi Krisztina az est folyamán többször elmonda.  

Ezt is szeretjük