A 80-as évek híres modellje volt: az 54 éves Marjai Judit fürdőruhában ilyen dögös
Marjai Judit és ötven fölötti magyar sztárok, akik fürdőruhás és bikinis fotókat posztoltak magukról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután Marjai Judit egyik fotója 1981-ben az Ifjúsági Magazin címlapjára került, beindult fotómodell-karrierje, amit saját döntése alapján még ebben az évtizedben be is fejezett, pedig számos címlapon szerepelt, különböző termékeket reklámozott, világhírű kozmetikum arca is volt. 

1988-ban, húszévesen megnyerte Olaszországban a Film ifjú csillaga című szépségversenyt, az év novemberében pedig az első magyar lányként szerepelt az olasz Playboyban. A magazin fotózásán érezte úgy, hogy itt az ideje abbahagyni, amit ebben az évben meg is tett. 

50 fölötti magyar sztárok fürdőruhában

A fotómodellből fotóművész lett. Ő készítette Vincze Lilla, a Napoleon Boulevard énekesnőjének első fotóját, 2009-ben az utolsó napjaiban, a halállal szembenéző Bacsó Péterről fotózott sorozatot. Sorozatot készített Kocsis Zoltánról, Kurtág Györgyről és a Virtuózok gyermeksztárjairól, valamint világhírű zenészekről is, Londonban például Phil Collins fotósa is volt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

2021 augusztusában ünnepelte az 54. születésnapját, és fürdőruhás fotói alapján bárki megállapíthatja, hogy a ’80-as évek híres modellje irigylésre méltó alakját nem aktív modellként is megőrizte, ma is karcsú és nőies, ezt fürdőruhás fotói is bizonyítják.

Képes összeállításunkban nemcsak Marjai Juditot láthatod fürdőruhában, hanem több ötven fölötti magyar sztárt is.

Ezt is szeretjük