Elhunyt a külföldön is befutott magyar színésznő
Képes hazai hírösszefoglaló
Képes hírösszefoglaló a hazai sztárvilág eheti történéseiről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2014. január 23. csütörtök ismét fekete nap volt. Az éjszaka folyamán elhunyt Várady Béla, 36-szoros válogatott, olimpiai ezüstérmes labdarúgó. A Vasas és a magyar válogatott korábbi klasszis csatárát - aki 1977-ben az európai Ezüstcipőt is kiérdemelte - életének 61. évében tragikus hirtelenséggel érte a halál.

Ugyanezen a napon hunyt el a világhírű magyar színésznő, Ferrari Violetta. az ötvenes évek egyik legnépszerűbb hazai színésznője, aki külföldön, német nyelvterületen is sikeres volt. A magyar-olasz családba született kislány háromévesen lépett először színpadra a városi teátrumban. Bajor Gizi őt tekintette utódjának, Tolnay Klári zseninek nevezte. 1956-ban emigrált, először Bécsben, majd Nyugat-Németországban élt, ahol a filmvásznon és a színpadon is nagy karriert futott be.

Képes hírösszefoglalónkban megnézheted, mi történt a héten a hazai sztárvilágban.

A 3. heti magyar sztárhírek összefoglalója

Elhunyt Rakaczki Bence, a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának 20 éves kapusa, megszívatták kollégái Istenes Bencét, Ördög Nóra haja látványosan megnőtt. Ha érdekel, mi minden történt a hazai sztárvilágban az előző héten, nézd meg rövid, képes hírösszefoglalónkat!

Ezt is szeretjük