A vallomások hete! Két magyar műsorvezető kapcsolatának is vége
Képeken a heti sztárhírek
Nézd meg képekben, mi történt a héten a hazai sztárvilágban!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A héten három magyar sztár - köztük két műsorvezető - is bejelentette, hogy véget ért a kapcsolata illetve a házassága.

Csobot Adélról és Istenes Bencéről már a hét elején felröppent a hír, hogy két hete szakítottak, az énekesnő menedzsere viszont akkor azt állította, azóta kibékültek. Az X-Faktor műsorvezetője és a tehetségkutató tavalyi felfedezettje végül a Fókusz csütörtöki adásában álltak kamerák elé és jelentették be, kapcsolatuk véget ért, már külön is költöztek.

- Ez abszolút nem egy kaland volt, hanem egy szerelem. Ott tartunk most, hogy szétköltöztünk - mondta a 26 éves tévés, aki nem tudja, hogy ezzel végérvényesen lezárták-e a férfi-nő viszonyt kettejük között, vagy lesz még folytatása kapcsolatuknak a barátságon túl is. 

Úgy tűnik, a 19 éves Csobot Adélt viselte meg jobban a szakítás, az interjú alatt is párjának nevezte Istenest, majd bocsánatot kérve javított: Mármint a volt párod… Bocsánat, igen.

- Egy biztos: én szeretem a Bencét. Ezt bátran vállalom, és nagyon-nagyon büszke vagyok rá. De tény, hogy ennek ellenére nem volt elég időnk egymásra - magyarázta a különválást kiváltó okot.

Istenes Bence is azt nyilatkozta, elhidegültek egymástól, alig tudtak találkozni. Egyesek azt állították, Csobot Adélt a szakítás miatt nem láthatták a nézők a szombati After X-ben, de ennek semmi köze nem volt a magánéleti válsághoz. Ahogy azt két héttel ezelőtt a Femina is megírta, az énekesnő fellépései miatt eleve nem tudta vállalni az összes háttérműsor társ műsorvezetését.

A két fiatal a tavalyi X-Faktor alatt jött össze egymással, bár eleinte titkolták kapcsolatukat. Idén januárban arról szóltak a pletykák, hogy szakítottak, ám az RTL Klub A Kód című vetélkedőjében viselkedésükkel is cáfolták a híreszteléseket.

Nem Csobot Adél és Istenes Bence volt az egyetlen, aki a héten jelentette be, véget ért a kapcsolata. Nézd végig képes hírösszefoglalónkat!

A 44. heti magyar sztárhírek összefoglalója

Hujber Ferenc és felesége mégsem válnak, durván megsértették Tornóczky Anitát, új magyar sztárpár született. Ha érdekel, mi minden történt a hazai sztárvilágban az előző héten, nézd meg rövid, képes hírösszefoglalónkat!

Ezt is szeretjük