Vége a szerelemnek! 2010 legmeglepőbb hazai sztárszakításai
A 2010-es év átka a hazai szerelmespárokat sem kímélte, több népszerű sztárpár útjai is különváltak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ez az év valahogy bővelkedett zűrös szívügyekben, szinte minden hónapra jutott egy meglepő szakítás, zajos házasságtörés vagy kisiklott házasság.

A szerelemi átok hazai kapcsolatokra is lecsapott, és valahogy épp a legstabilabbnak tűnő, legszimpatikusabb párok útjai váltak külön.

Szakítások sora

Márciusban jött az első megdöbbentő hír, ekkor szerzett ugyanis tudomást a közvélemény a Barátok közt egykori bombázója, Szabó Erika és a népszerű író, Salinger Richárd szakításáról. A szimpatikus pár öt év után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják tovább.

A csinos sorozatsztár kolléganője, Balogh Edina is ebben az évben vált külön kedvesétől, Alextől, akivel három és fél évig alkottak egy párt.

A bájos színésznőre egyébként azóta újra rátalált a szerelem a Magyar Villamos Művek egykori vezérigazgatója, Mártha Imre személyében.

Hosszabb kapcsolatok is véget értek

A nyár se telt el szívfájdalom nélkül, kiderült ugyanis, hogy a 41 éves Bálint Antónia és kislánya édesapja, Földes-Szabó László kapcsolata is végleg zátonyra futott. Augusztusra a 37 éves aerobik-világbajnok Katus Attila is szingli pasi lett, ő három év után szakított szerelmével, Otíliával.

Szintén nyáron váltak szét végleg Baronits Gábor és Gonda Kata útjai - bár a fiatal sorozatsztárok többször is megpróbálták együtt, végül úgy döntöttek, mégis jobb lesz külön.

Ősszel szinte sokként érte a rajongókat, hogy a magyar álompár, a bájos Kiss Ramóna és focista párja, Tóth Norbert útjai is külön váltak. A 26 éves színésznő elmondása szerint a hatéves szerelmet a távkapcsolat nehézségei aknázták alá.

Ugyancsak ez idő tájt lett ismét agglegény egyik népszerű musicalesünk, Feke Pál, akit menyasszonya, Fanni hagyott ott három együtt töltött év után.

Decemberben pedig Németh Kristóf és felesége, Niki kértek egy kis időt egymástól: bár a karácsonyt még kisfiukkal hármasban töltik, elképzelhető, hogy örökre szétválnak útjaik.

Képek: rtlklub.hu/Nagy Botond, europress.hu

Ezt is szeretjük