9 hónap csodája pár percbe sűrítve
A 3 legjobb timelapse videó a terhességről
Kreatív, egyben lenyűgöző videók a várandósságról. Ti is készíthettek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy a világon a legcsodálatosabb dolog a születés, hiszen ilyenkor két - esetenként több - pici sejt találkozásából és egyesüléséből egy új élet jön a világra.

Az idáig vezető út viszont kilenc hónapon át tart, amit ki-ki másképp él meg, egy azonban biztos: az esetleges kellemetlenségek és aggodalmak ellenére a várakozással töltött idő telis-tele van boldogsággal és jóleső izgalommal.

Ezt a boldog időszakot sok kreatív pár örökíti meg timelapse videókkal, vagyis a babapocak növekedését bemutató rövidke kisfilmekkel, melyek tulajdonképpen időről időre készített fényképek gyors egymásutánjából állnak. Ezek közül válogattuk ki a három legjobbat.

A top három timelapse videó

Az első videón a McFly nevű együttes sztárja, Tom Fletcher és felesége, Giovanna egy direkt erre az alkalomra íródott dal kíséretében növesztenek babapocakot.

A büszke apuka, az izgatott anyuka és a nagyszerű tesó idilli kis családot alkotnak, és alig várják, hogy a kis jövevény kibújjon anyukája hasából. Megható képsorok.

Nicole Gourley fotós alig várta, hogy egyik barátjának és párjának babája szülessen, és készíthessen velük egy timelapse videót. Az eredmény igazán aranyos lett.

Ezt is szeretjük