Melyik hónapban fogant a gyermeked? Ebben lehet legsikeresebb
A fogantatás időpontja legalább olyan lényeges az ezotériában, mint a születésé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor egy gyermek világra jön, még aligha lehet sejteni, hogy milyen személyisége lesz, miben lesz jó vagy kevésbé jó, ha megnő.

Ám az ezotéria segítségével már jóval hamarabb kiderülhet róla mindez, csupán el kell mélyedni benne, figyelembe véve a gyereknek mindenféle, az ezotéria szempontjából lényeges tulajdonságát. Ilyen lehet például születési dátuma vagy születésének napja, de akár  fogantatásának hónapja is.

Utóbbi ugyanis mágikus jelentéssel bírhat, miután a gyerek élete ezen a világon, ha az anyaméhben is, de akkor indult, amikor megfogant.

Számolj vissza kilenc hónapot - vagy ahányra született, ha koraszülött volt - a születési dátumától, és máris tudni fogod, hogy mikor fogant a gyermeked. Ezután keresd ki a megfelelő hónapot a lenti listából, és olvasd el, miben lehet majd leginkább sikeres a kicsi.

Január - már az oviban is szószóló lehet gyermeked, a többiek élén, mint vezéregyéniség. Tud hatni másokra, jól kommunikál, ezért sikeres felnőtt is válhat belőle.

Február - már kiskorában is nagy ötletei lehetnek gyermekednek, fantáziája, ötletei túlszárnyalhatják a korabeliekét. Ebben rejlik tehetsége, felnőttként akár sikeres író is válhat belőle.

Március - minden helyzetben meg tudja látni a jót, egyből kettőt képes csinálni, a kevésből eleget, a negatívból pozitívat. Életrevaló, praktikus gondolkodású, eszes, nagyon jó ötletei lehetnek, a mindennapokban várják sikerek.

Április - gyermeked vezetésre termett, ha áprilisban fogant. Nagyon jól fel tudja találni magát minden váratlan helyzetben, rendkívül talpraesett. Jó problémamegoldó. Sikeres karriere lehet, például egy vállalat élén.

Május - békés, harmonikus természet a gyermeked, aki mindig képes meglátni az életben a szépet. Valószínűleg korán érdeklődni kezd a művészetek iránt, azon belül is a zene lehet az ő ágazata. Ebben arathat sikereket.

Június - gyermekednek nagyon jó lehet a humorérzéke, ha júniusban fogant, a jó humorérzék pedig kiváló értelmi képességeket, jó asszociációs készséget és magas intelligenciát feltételez. Jó munkahelyre, anyagi sikerekre tehet szert.

Július - már egész kicsi korában észre veheted, hogy gyermekednek nagyon erős a szociális érzékenysége. Odafigyel másokra, meglátja, hogy ki az, akinek szüksége van segítségre. Szociális munkásként, tanárként érhet el sikereket.

Hírességek, akik rosszul tanultak

Nem a tanulás a gyermeked erőssége? Attól még lehet sikeres! Nézd meg, kik voltak hasonlóképpen a hírességek közül!

Augusztus - gyermeked nem átlagos. Kreativitása az egekbe szökik, legyen szó bármilyen alkotómunkáról, ötletelésről vagy akár egy bonyolult helyzetre való okos megoldás kitalálásáról. Kreativitást igénylő munkahelyen futhat be szép karriert.

Szeptember - lelkében rendkívül harmonikus a gyermeked, igényli is azt, nem viseli jól, ha  ez nincs meg. A színek harmóniáját legalább ilyen jól átlátja, már akkor, amikor először adsz színes ceruzát a kezébe, el lesz bűvölve. Számos gyönyörű munkát készíthet életében, és el is ismerhetik.

Október - egy kis filozófus veszett el gyermekedben. Okos kérdéseket tehet fel, és megláthat olyan összefüggéseket a dolgok közt, amiket talán sok felnőtt sem. Akár politikai sikerei is lehetnek, de mindenképpen szellemi.

November - bátor, eszes, ha akarja, eléri, amit eltervezett. Céltudatos, gyakorlatias. Sikeres lehet a karrierben, mivel nagyszerűen kommunikál, és képes megnyerni másokat.

December - lehet benne valamiféle veleszületett komolyság, rendszeretet, fegyelmezettség. Vonzhatja a komolyzene és a klasszikus táncok, és ügyes, sőt, sikeres is lehet ezekben.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük