Hőségben is tökéletes választás az ország legjobb játszóparkja! (x)
Budapest egyedülálló, szabadtéri családi játszóparkja Újpesten, a nyári szünetben is tárt karokkal vár!

Tarzan Park cover foto
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha kreatív és egyben mozgásfejlesztő szabadtéri programot keresel gyermeked számára a nyári vakáció ideje alatt, akkor próbáljátok ki együtt az ország legnagyobb szabadtéri családi játszóparkját, az újpesti TarzanTM Parkot.

Nyáron, kánikula idején ideális választás a Parkban található egyedülálló vízi élménypark, a Placcs Placc, melynek játékai minden gyermek azonnali kedvencei lesznek.

Nyári szünidei nyitva tartás, 2018. június 1. és augusztus 31. között:

  • Hétfő - Vasárnap: 9.00 - 19.00

Milyen játszótéri elemek találhatók meg a parkban?

A 13 egymástól elkülönülő játékszigeten a gyerekek életkoruktól függően más-más képességeiket tehetik próbára. Érdemes kiemelni a nyolc méter magasba törő felhőkarcoló toronyegyüttest, melyből több csőcsúszdán is le lehet ereszkedni.

Egyedi megoldásokkal találkozhatnak a mászókák meghódítói is a térben elforgatott kötélhálók és kötélhidak, a magasban kialakított fészkek révén. Az óriás homokozó, a hangszereknek is beillő harangjátékok, a kisebb várkombinációk és az egyensúlyozó elemek kifejezetten az óvodás korú gyermekeket várják. 

Milyen képességeket kell használniuk?

A TarzanTM Park eszközeinek használatával a gyerekek a szabad levegőn önfeledten tudják elsajátítani azon képességeket, melyek a zökkenőmentes tanulásukat, a mozgás korai megszeretését, az egészséges életmód kialakítását segítik elő.

Különféle mozgásformákat gyakorolhatnak, van, ahol a mászás van a központban, máshol az egyensúlyozás vagy a lógás, de mindnek kiemelt szerepe van a kicsik testi és szellemi képességeinek fejlődésében.

Újdonságok, kedvezmények

A megváltott jegyek alapesetben négyórás időtartamra szólnak, de zárás előtt két órával mindennap fél áron vásárolhatók belépők. 

Az élményekkel teli TarzanTM Park szeretettel várja látogatóit!

Cím: 1046 Budapest, Tábor u. 26-28. 

Ezt is szeretjük