Szupernőies őszi-téli szoknyák körképe
Árakkal és lelőhelyekkel
Egy sokoldalú szoknyára a hidegebb napokon is szükséged lehet. Válogass a pocakbarát fazonok közül!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mivel most minden ízében a nőiességre koncentrál a divat, az idei őszi-téli szezon egyik nélkülözhetetlen alapdarabja a szoknya, melyet nagy pocakkal sem kell figyelmen kívül hagynod, hiszen rendkívül praktikus és kényelmes viseletet nyújthat számodra, ha okosan választod meg kedvencedet.

Kismamaként leginkább arra kell törekedned, hogy az ideiglenes ruhatárad változatosan összekombinálható darabokból álljon, melyhez nem szükséges rengeteg ruhát felhalmoznod, ám nem árt, ha az a néhány, jól megválasztott elem többféle stílusba is beültethető.

A szoknyával ez még könnyebben elérhető, mint a nadrággal, hiszen bizonyos fazonok sokkal rugalmasabbak, így az első hónapokban esetleg még a régi darabjaidnak is hasznát veheted, utána pedig egyszerűen átalakíttathatod őket, vagy speciális kismamaüzletekből is beszerezhetsz egy-két frappáns megoldást magadnak.

Sajnos a kismamamodellek nem túl olcsók, viszont a kisbabád születése után sem muszáj megválnod tőlük. Számítanod kell arra ugyanis, hogy a szülés után nem húzódik vissza rögtön a pocakod, és a csípődnek is kell egy kis idő, mire visszarendeződik.

Addig nem érdemes elajándékoznod a szerzeményedet, sőt, később sokkal egyszerűbb bevetetni belőle, illetve megszabadulni a pocakbetétjétől, mint mondjuk egy nadrág esetében, mely valamivel bonyolultabb átszabást igényel.

Hétköznapi elegancia

Minden kismamánál eljön az a pont, amikor úgy érzi, most már végképp nem tud mit felvenni a munkahelyére, és csak önmagát ismétli az öltözködése.

Ilyenkor szolgálhat mentőövként egy nőies, meleg kisszoknya, amihez csupán egy vastag harisnyát, illetve egy tundrabugyit kell beszerezned. Szerencsére most már a hivatali, nőies stílus sem mellőzi a vastagkötésű pamutharisnyákat, melyeket fekete, matt leggings-szel is helyettesíthetsz, mert a csizmában úgysem látszik, így még akár egy meleg zoknit is belerejthetsz, ha fázós vagy.

A klasszikus fazonok a sötét őszi színekkel keverve lehetővé teszik, hogy több variációt elbírjon a szoknyád, és a nagyon feszes, blézeres-blúzos elképzelésen túl akár kardigánnal, garbóval, illetve kötött mellénykével, esetleg kényelmes, bő tunikával ugyanúgy viselhesd. Ez utóbbit inkább csak lefelé szűkülő vagy csőszabású szoknyákkal süsd el, máskülönben tömbösíteni fogja az alakod.

Az Olá! Kismamaruha Shop online választékában fekete, tulipánfazonú megoldásra lelhetsz, 8500 forintért. A Mona Mama kínálatából két visszafogott, ám annál csinosabb darabot ajánlunk a figyelmedbe: a loknis aljú szövetszoknyájuk 5100 forintba kerül, a rakott minijük pedig 4900 forintért kapható. A Mammola térd alá érő, megkötős változata 11 990 forintért lehet a tiéd. Az Otto enyhén bővülő, őszi vászon modelljét 8330 forintért rendelheted meg magadnak. A Christina Moda fodros aljú, kord kreációját 4990 forintért tudod megvásárolni.

Kényelmes, sokoldalú szoknyák

A széles kínálatban olyan szoknyákra is bukkanhatsz, melyeket nem csak a munkahelyeden használhatsz ki maximálisan, hiszen akár sportosan, kényelmesebb verzióban is felveheted őket. Némelyik a természetességet sugárzó, vidéki romantika stílusjegyeit viseli magán, így bátran elengedheted a fantáziád, és népies hangulatú blúzokkal, kötött pulóverekkel, kord zakókkal, valamint bájos kis bolerókkal is megbolondíthatod az összképet, de az efféle praktikus darabok ugyanúgy jól mutatnak egyszerű, hosszú ujjú pólókkal.

A Brendon webáruházából vastag, kord szoknyákat foghatsz ki magadnak: az alsószoknyás, aszimmetrikus fazonjuk most akciósan találhat gazdára, 12 490 forint helyett 7990 forintért. A karcsúsító hatású, több lapból szabott körszoknyájukért viszont 11 990 forintot kell áldoznod. A Mammola hosszított kord változatára 9900 forintért tehetsz szert. Az Olá! Kismamaruha Shop praktikus, átkötős darabjára 8000 forintért csaphatsz le. A Mona Mama pamut miniszoknyát kínál számodra, 4200 forintért.

Farmerban is nőiesen

A farmerszoknya olyan, akár egy kaméleon, hiszen a klasszikus koptatású, egyszerű darabok teljesen a kiegészítőktől függnek.

Ezért könnyedén kihozhatod belőlük a sportos, a bájos, illetve a szexisen nőies stílusodat, mikor milyen hangulatban vagy éppen.

A Brendon szürke, egyenes szabású szoknyával kecsegtet, 19 990 forintért. A Mammola farmerminijét 10 990 forintért kaparinthatod meg. A Mona Mama kollekciójából két szexis megoldáson akadhat meg a szemed: a klasszikus, térdig érő fazonjuk, valamint a rövidebb modelljük is egyaránt 5300 forintba kerül.

Ezt is szeretjük