Hány évesen szültél? Ezért vagy jó anya a számmisztika szerint
Értesz a gyerek nyelvén, remek játékokat találsz ki, vagy ügyelsz a gyerek lelkére? Mi az erősséged?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár anya és anya közt is hatalmas különbségek lehetnek, egy dologban biztosan hasonlítanak, akik szerető édesanyák: számukra nem létezhet más, akit hasonlóan, feltétel nélkül, ugyanolyan odaadással szeretnének, mint gyermeküket.

Ám tény az is, hogy minden anyukának, mint a mesebeli megmentőknek is, másban és másban rejlik a szuperereje. Van, aki azért a legjobb anyuka, mert a megnyugtató hangja álomba ringatja a gyerekét, más azért, mert mindig egy szempillantás alatt meg tudja vigasztalni a kicsit, ha az mondjuk elesik, és sebes lesz a térde.

Így számold ki

Ha kíváncsi vagy, neked mi az anyai szupererőd, a számmisztika segíthet. Számolj vissza, hány évesen szültél, és az akkori korod számjegyeit add össze! Addig ismételd ezt, míg nem kapsz egyjegyű számot! Miután ezzel megvagy, keresd ki a rád vonatkozó leírást a listából!

Például, ha 30 évesen szültél, akkor a te számod a hármas. Ha már többször is szültél, a két - vagy több - akkori életkorodból számolj újra, például: 30 + 32 = 62, 6 + 2 = 8.

1-es

Az 1-es szám a numerológiában az új kezdet száma. Azért lehetsz nagyszerű anyuka, mert ha a gyereknél eltörik a mécses, mert mondjuk elesett, vagy összekapott egy kispajtásával, esetleg nagyobbacskaként csalódás érte, te egy csapásra meg tudod vigasztalni, és az arcára újra mosoly kerül.

2-es

Ez a szám az emberi kapcsolatok, az ember és ember közti kommunikáció száma. Remekül érthetsz gyermeked nyelvén, nagyon jó lehet a kommunikáció köztetek. Már kicsiként is tudhatja, hozzád bármivel fordulhat, tudtok róla beszélgetni, és ezt tinikorában, illetve felnőttként sem fogja elfelejteni.

3-as

Ez a szám különleges erővel bír, és a kreativitás száma a számmisztikában. Gyermeked nevelésében fontosnak tarthatod, hogy megtanulja önmagát kifejezni, akár szóban, akár a művészetek által. Sok ügyes fejlesztő program juthat eszedbe, amivel a gyerek kézügyességét, IQ-ját, képességeit bontakoztatod ki.

4-es

Igazi óvó-védő anyatípus vagy. A gyerek számára szeretetteljes otthoni légkört lehetsz képes megteremteni, ahol mindig szeretve és biztonságban érezheti magát. Igazi kis kuckó lehet a ti otthonotok, telis-tele melegséggel. Gyermeked igazán szerencsésnek mondhatja magát, hogy ilyen családba született.

5-ös

Az 5-ös a kaland száma a számmisztikában. Melletted a gyermeked egészen biztosan nem unatkozik. Mindig tehetsz arról, hogy legyen elfoglaltsága, méghozzá nem is egyedül! Magad is szívesen csatlakozhatsz hozzá mint játszópartner, és nem is csupán a négy fal közt. Még a fára is felmerészkedhetsz, ha arról van szó.

6-os

A 6-os szám az őszinteségé a numerológiában. Már egész pici korától arra taníthatod a gyereket, hogy ne tartson magában semmit, legyen mindig nyílt és őszinte. Ez nagyon hasznos elv a részedről. A kicsi már egész korán megtanulhatja, hogy neked bármit elmondhat, és nagyon szoros lelki kapcsolat alakulhat ki köztetek.

7-es

A 7-es szám a titokzatosság, a fantázia száma. Anyukaként mesemondásban verhetetlen lehetsz. Hihetetlenül szövevényes, izgalmas, egyedi meséket találhatsz ki akár estéről estére, ezzel fejlesztve gyermeked képzelőerejét. Talán még egy saját mesekönyvvel is megpróbálkozhatnál valamikor, ha időd engedi.

8-as

A 8-as a pénzügyi sikerek száma a számmisztikában. Anyaként nagyon praktikusan bánhatsz a költségvetéssel, és a legkevesebb pénzből is óriási dolgok létrehozására, megteremtésére lehetsz képes. Mindemellett gyermekedet okos gazdálkodásra is nevelheted, aminek nagy hasznát veheti felnőttként.

9-es

A 9-es a numerológiában az intellektualitás és a sikeresség száma. Gyermeked útját ügyesen egyengetheted már kezdetektől fogva. Emellett a kicsi mindig megkaphatja tőled a szükséges bátorítást, hogy higgyen magában, így a suliban és felnőttként is sikeres ember lehet.

Ezt is szeretjük