A legszexibb sztármamik
Vajon a babák mind szexi anyukájukra ütöttek? Nézd meg a leghelyesebb sztárgyerekeket!

Dia

Michelle WilliamsHeath Ledger egykori felesége egyedül neveli közös gyermeküket. Félárva létére Matilda korántsem mondható szomorúnak, amiben nem kis része van a derűsen természetes Michelle Williamsnek.Kapcsolódó cikk:Hátborzongató tények és titkok Heath Ledgerről »

Michelle Williams

Heath Ledger egykori felesége egyedül neveli közös gyermeküket. Félárva létére Matilda korántsem mondható szomorúnak, amiben nem kis része van a derűsen természetes Michelle Williamsnek.

Kapcsolódó cikk:
Hátborzongató tények és titkok Heath Ledgerről »

Dia

Jennifer LopezA latin díva a gyerkőcöket sem kíméli: ha a mamának a reflektorok közt a helye, akkor – természetesen kizárólag illő öltözetben – az apróságok is belekóstolhatnak a sztárok életébe.Kapcsolódó címke:Jennifer Lopez »

Jennifer Lopez

A latin díva a gyerkőcöket sem kíméli: ha a mamának a reflektorok közt a helye, akkor – természetesen kizárólag illő öltözetben – az apróságok is belekóstolhatnak a sztárok életébe.

Kapcsolódó címke:
Jennifer Lopez »

Dia

Nicole KidmanA szőke szépség, akiről egyre kevésbé mondható el, hogy a legifjabb hollywoodi dívák közé tartozna, érthető módon a széltől is óvja későn született gyermekét.Kapcsolódó címke:Nicole Kidman »

Nicole Kidman

A szőke szépség, akiről egyre kevésbé mondható el, hogy a legifjabb hollywoodi dívák közé tartozna, érthető módon a széltől is óvja későn született gyermekét.

Kapcsolódó címke:
Nicole Kidman »

Dia

Kate GosselinA népszerű tévésztár nyolc gyermek édesanyja, és Angelina Jolie-val ellentétben egytől egyig ő szülte őket. Ennek ellenére a mama továbbra is csúcsformában van. Cseppet sem elhanyagolt, és még egy-egy nyugodt anya–lánya sétára is jut ideje.

Kate Gosselin

A népszerű tévésztár nyolc gyermek édesanyja, és Angelina Jolie-val ellentétben egytől egyig ő szülte őket. Ennek ellenére a mama továbbra is csúcsformában van. Cseppet sem elhanyagolt, és még egy-egy nyugodt anya–lánya sétára is jut ideje.

Dia

Kate WinsletAz angol színésznő a mindennapok során sohasem próbált ugyanolyan csinos és nőies lenni, mint a reflektorfényben. Talán ebben az egészséges hozzáállásban rejlik egyszerű, hétköznapi bája – hiszen nem akadályozzák tűsarkak abban, hogy a gyerkőcöt a hátára kapja.Kapcsolódó érdekesség:Sosem látott fotók a tini Kate Winsletről »

Kate Winslet

Az angol színésznő a mindennapok során sohasem próbált ugyanolyan csinos és nőies lenni, mint a reflektorfényben. Talán ebben az egészséges hozzáállásban rejlik egyszerű, hétköznapi bája – hiszen nem akadályozzák tűsarkak abban, hogy a gyerkőcöt a hátára kapja.

Kapcsolódó érdekesség:
Sosem látott fotók a tini Kate Winsletről »

Dia

Jennifer GarnerEgy biztos: Violet Affleck és mamája egyformán jól értenek a divathoz, bár a szöszke leányzó valószínűleg még csak otthon, titokban próbálgatta a mama magassarkúit.Kapcsolódó érdekesség:Megdöbbentőt villantott a kétgyerekes sztármami »

Jennifer Garner

Egy biztos: Violet Affleck és mamája egyformán jól értenek a divathoz, bár a szöszke leányzó valószínűleg még csak otthon, titokban próbálgatta a mama magassarkúit.

Kapcsolódó érdekesség:
Megdöbbentőt villantott a kétgyerekes sztármami »

Dia

Gwen StefaniA karakteres hangú énekesnő mindig is az extrém stílusnak hódolt. Erről a hóbortjáról még anyukaként sem mondott le: a gyerekosztályon is biztos kézzel választja ki a legbizarrabb darabokat.Kapcsolódó cikk:A legdögösebb sztáranyukák és a bébik »

Gwen Stefani

A karakteres hangú énekesnő mindig is az extrém stílusnak hódolt. Erről a hóbortjáról még anyukaként sem mondott le: a gyerekosztályon is biztos kézzel választja ki a legbizarrabb darabokat.

Kapcsolódó cikk:
A legdögösebb sztáranyukák és a bébik »

Dia

Christina AguileraBár a vörös rúzsról továbbra sem sem mond le, meg kell hagyni, hogy a divatos sztárszépség anyaként is megállja a helyét. Pedig kevesen gondolták volna, hogy gyermeke kedvéért hajlandó a mélyen dekoltált felsőit kényelmes pólókra cserélni.

Christina Aguilera

Bár a vörös rúzsról továbbra sem sem mond le, meg kell hagyni, hogy a divatos sztárszépség anyaként is megállja a helyét. Pedig kevesen gondolták volna, hogy gyermeke kedvéért hajlandó a mélyen dekoltált felsőit kényelmes pólókra cserélni.

Dia

Katie HolmesKi hinné, hogy a kis Suri édesanyja valaha a tinilányok bálványa volt? Bár a gyerkőcön még fellelhető a szorongó feleséggé avanzsált Holmes kisasszony egykori bája, az egyik legnépszerűbb sztárgyerekként nem lehet könnyű a kamerák kereszttüzében élnie.Kapcsolódó címke:Katie Holmes »

Katie Holmes

Ki hinné, hogy a kis Suri édesanyja valaha a tinilányok bálványa volt? Bár a gyerkőcön még fellelhető a szorongó feleséggé avanzsált Holmes kisasszony egykori bája, az egyik legnépszerűbb sztárgyerekként nem lehet könnyű a kamerák kereszttüzében élnie.

Kapcsolódó címke:
Katie Holmes »

Dia

Angelina JolieFiatalabb korában Angelina a legkevésbé sem keltette ősanya benyomását, ám ő az élő bizonyíték arra, hogy egyszer mindenki megérik a szülői szerepre. Immár hat gyerkőc édesanyjaként is gyönyörű.Kapcsolódó címke:Angelina Jolie »

Angelina Jolie

Fiatalabb korában Angelina a legkevésbé sem keltette ősanya benyomását, ám ő az élő bizonyíték arra, hogy egyszer mindenki megérik a szülői szerepre. Immár hat gyerkőc édesanyjaként is gyönyörű.

Kapcsolódó címke:
Angelina Jolie »

Dia

Gwyneth PaltrowA kis Mosesszel a karján nem éppen sugárzó szépség, de látszik rajta, hogy az anyaság tökéletesen boldoggá teszi. Még a filmezést is hajlandó a család mögé helyezni.Kapcsolódó érdekesség:Smink nélkül is elragadó a színésznő anyuka »

Gwyneth Paltrow

A kis Mosesszel a karján nem éppen sugárzó szépség, de látszik rajta, hogy az anyaság tökéletesen boldoggá teszi. Még a filmezést is hajlandó a család mögé helyezni.

Kapcsolódó érdekesség:
Smink nélkül is elragadó a színésznő anyuka »

Dia

Marcia CrossA született feleség nemcsak a konyhában brillírozik: anyaként is tudja, hogy kell bánni a kölkökkel. Kettőt egy hintába, így nincs sírás, csak felhőtlen öröm!

Marcia Cross

A született feleség nemcsak a konyhában brillírozik: anyaként is tudja, hogy kell bánni a kölkökkel. Kettőt egy hintába, így nincs sírás, csak felhőtlen öröm!

Dia

Denise RichardsHiába, Denise Richards esetében nehéz eldönteni, hogy ő vagy a lányai bájosabbak-e. Volt mit örökölniük a gyerekeknek – bár a cowboykalapról szerencsére lemondtak.Kapcsolódó cikk:A legszexibb Bond-csajok tízes listája »

Denise Richards

Hiába, Denise Richards esetében nehéz eldönteni, hogy ő vagy a lányai bájosabbak-e. Volt mit örökölniük a gyerekeknek – bár a cowboykalapról szerencsére lemondtak.

Kapcsolódó cikk:
A legszexibb Bond-csajok tízes listája »

Dia

Naomi WattsA törékeny, szőke színésznő nyakában egy hasonlóan finom csontoztatú, világos hajú csöppség lovagol. Alexander tiszta édesanyja, de egyelőre nincs is szüksége férfias sármra.

Naomi Watts

A törékeny, szőke színésznő nyakában egy hasonlóan finom csontoztatú, világos hajú csöppség lovagol. Alexander tiszta édesanyja, de egyelőre nincs is szüksége férfias sármra.

Dia

Brooke ShieldsAz egykori makulátlan szépség fénye mostanra kissé megkopott, de az ő korában ennyi igazán belefér. Különösen, hogy a gyermeke helyette is tündököl.Kapcsolódó érdekesség:Brutálisan szétszabatta arcát az egykori bombázó »

Brooke Shields

Az egykori makulátlan szépség fénye mostanra kissé megkopott, de az ő korában ennyi igazán belefér. Különösen, hogy a gyermeke helyette is tündököl.

Kapcsolódó érdekesség:
Brutálisan szétszabatta arcát az egykori bombázó »

Dia


            	Kate Beckinsale
            	A gyönyörű angol színésznő első, Michael Sheennel kötött házasságából 1999-ben született imádnivaló kislánya, Lily Mo.

Kate Beckinsale

A gyönyörű angol színésznő első, Michael Sheennel kötött házasságából 1999-ben született imádnivaló kislánya, Lily Mo.

Ezt is szeretjük
Szerző: Gémesi Melinda
Fotó: