Hogy hívhatnak egy kisbabát Orgazmusnak? A top 10 legborzasztóbb név a világból
Az ember szóhoz sem jut, milyen ostoba szülők vannak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor egy anyuka és egy apuka nevet választ a gyerekének, a hangzás, a vezetéknévvel való összeillőség vagy épp a becézhetőség kellene, hogy legyenek a szempontok, ám sajnos sok szülő az egyediségre törekszik, ami nagy hiba lehet.

Akkor persze nem, ha a szülők ésszel választanak, de akik nem, azok bizony jócskán kibabrálhatnak a gyerekükkel egy életre. Bele sem gondolnak, hogy egy rosszul megválasztott névvel a gyereküket cikizésnek tehetik ki, vagy épp annak, hogy a gyerek majd felnőttként egy állásinterjúra is ugyanazzal a szörnyű bélyeggel a homlokán fog megérkezni.

Országonként változó, hogy milyen hatóság engedélyezi vagy épp vétózza meg az anyakönyveztetni kívánt neveket. Nálunk Magyarországon az MTA Nyelvtudományi Intézetéé a feladat, ahová egyébként százával érkeznek kérések évente.

Bár hazánkban is vannak már elsőre meghökkentő nevek - például a Móka vagy a Színes -, mi még mindig rendben vagyunk sok más országhoz, például a névadásban elég meghökkentő amerikaiakhoz, köztük is a legostobább celebekhez képest.

A következőkben a top 10 legborzasztóbb külföldön anyakönyvezett nevet találhatod, amelyeket a világ körül adtak szegény kicsiknek.

A top 10 legszörnyűbb név

Orgasm - Orgazmus: ezt a nevet egy szerencsétlen lánygyermek kapta a valószínűleg teljesen sötét szüleitől.

Horse - magyarul Ló - ez is döbbenet, de a Dick vezetéknévvel, amivel együtt adták, a Horse Dick tulajdonképpen a ló nemiszervét jelenti, hogy szépen fejezzük ki magunkat.

Íme az Anyakönyvi hírek fotója szegény Horse Dick születésének hírével.

Facebook - a közösségi oldal neve is ihletett már meg eszement szülőket.

Like - apropó, Facebook: egy Facebook-fanatikus fiatal pár a Like, vagyis Tetszik nevet adta a gyerekének.

Chlamydia - egy nemi betegségről sem semmi elnevezni valakit, bármilyen jól is hangzik.

Placenta - ez sem sokkal jobb név, mint az előbbi - egy kislány kapta.

Abcde - igen, egy kislány az ABC első betűit kapta név gyanánt.

I'munique - vagyis Egyedi vagyok. A neve miatt bizonyára mindig az lesz szegényke.

Royal Reign - a rapper Lil' Kim gyermeke a Royal Reign, vagyis Királyi Uralom nevet kapta. Éljen az egészséges önbizalom kibontakoztatása!

Buddy Bear - a népszerű tévés szakács, Jamie Oliver gyermeke a Mackó pajtás nevet kapta. Babakori becenévnek még elmenne, de vajon mennyire veszik majd komolyan felnőttként?

Anyakönyvi hírek fotó forrása: www.realclear.com.

Ezt is szeretjük