Mikor született a gyerek? A számmisztika szerint ebben lesz a legsikeresebb
Születése napja elárulja, hogy milyen jövő vár rá.

nagykep?cikkid=169101&kep=jatek nagy-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyermek születésének napja nem csupán a te életedben számít a legfontosabb pillanatnak. A gyermek életének kezdőpontja magában hordoz minden lehetőséget, megpróbáltatást és célt, ami egy életre szóló küldetést jelenthet számára.

Hogy pontosan milyen feladat hozhat sikert gyermekednek, és miben teljesedhet ki felnőttkorára, az életszámából megtudhatod. Add össze a születési dátumának számjegyeit, majd a kapott összeg egyes számait addig, amíg végül egy 1-től 9-ig terjedő számot kapsz. Ezután keresd ki a listából a jellemzést!

Például: 2003. 01. 27. születési dátummal számolva: 2+0+0+3+1+2+7 = 15, 1+5 = 8.

1-es alapszám

Gyermekednél már egészen kicsi korában megmutatkozik eszessége és talpraesettsége, amivel nagyon könnyen a csapat vezéregyéniségévé válhat. Hamar felfedezi az összefüggéseket, gyorsan és jól tanul, szenvedélyesen keresi a megoldásokat. Sikeresen boldogulhat egy őt érdeklő kutatási területen, de tanárként is megállhatja a helyét.

2-es alapszám

A gyermek életében a legfontosabb szerepet az érzelmek fogják kapni, ami minden gondon átsegíti majd a jövőben. Már kicsiként is hamar köt barátságot, bár sokan próbálják őt elnyomni, vidám és csupaszív természetével mindig kitűnik a környezetéből. Sikerének kulcsa is ebben a segítőkészségben rejlik, ami által életre szóló kapcsolatokat köt.

3-as alapszám

Gyermeked igazi boldogságot sugároz a környezete felé, egy öleléssel és mosollyal képes bárkinek visszaadni életkedvét, ami a későbbiekben sem lesz másként. Felnőttként nagy sikerekre hivatott azokon a területeken, ahol ezt az érzéket kamatoztatni tudja: bármiben, amiben kapcsolatot kell teremteni, vagy épp a művészetekben.

4-es alapszám

A gyermeknél nagyon korán kitűnik becsületessége és jóindulata, ami egész életében jellemző lesz rá. A döntéseit meggondoltan hozza meg, ezért aztán foggal-körömmel ragaszkodik is hozzájuk. Akkor érzi magát igazán sikeresnek, ha olyanokkal veszi körbe magát, akik lelkileg támogatják őt. Anyagi javait önerőből szerzi meg, komoly jövőre hivatott.

5-ös alapszám

Gyermekeden talán már te is észrevehetted, hogy alig bír egy helyben megülni. Elevensége később sem múlik el, hamar megunhatja a feladatokat, ezt viszont nagyon ügyesen kamatoztathatja például az utazásban. Ami érdekli, azt nagyon szívesen tanulja, a sikert az jelenti számára, ha világot lát, és megtalálja benne a saját helyét. 

6-os alapszám

Néha úgy tűnhet, szeszélyes csöppségeden lehetetlen kiigazodni. Az egyik pillanatban legördül a szája, utána máris fut tovább barátkozni. A megannyi érzelem és tapasztalat csak a javára válik a későbbiekben, a sikereit pedig pontosan ez a nyitott és kíváncsi életszemlélet hozhatja meg: a munkában nagyon jól boldogulhat például tervezőként, de a zene sem áll majd távol tőle.

7-es alapszám

Gyermeked egészen pici korától kezdve érdeklődve tekint a világra, ez a kutakodókedv pedig egész életét végigkíséri majd. Minden egyes megoldott feladatot, eredményt sikerként fog megélni, ami nagy boldogságot hoz neki a mindennapokban. Az sem elképzelhetetlen, hogy később feltalál valamit, vagy rájön valamire, amit aztán a jó célnak szentelhet.

8-as alapszám

Úgy tűnhet, gyermeked kiskorától kezdve mindent szeretne megkaparintani, méghozzá egyszerre. Később megtanul mérlegelni fontos és elhanyagolható között, viszont a jóból akkor sem szívesen fog engedni. Bátorságának köszönhetően sokra viheti a pénzügyekben és a munkában is, de a legboldogabb mindig a családja körében lesz.

9-es alapszám

Gyermeked odaadó szeretettel és jósággal tekint a világ dolgaira, közben viszont nem hagyja, hogy háttérbe szorítsák, hanem szemfülesen megtalálja és kihasználja a lehetőségeket. Nagy álmokat valósíthat meg ezzel a szemlélettel felnőttként, nem lehetetlen például, hogy sikerre vigyen egy új vállalkozással vagy bármilyen nagy ötlettel.

Ezt is szeretjük