Reese Witherspoon és lánya olyanok, mint az ikrek: kattints legújabb közös képükért
Ahogy Ava idősebb lesz, egyre inkább hasonlítanak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha van olyan lányos sztáranyuka, akinek a gyermeke szinte kiköpött mása önmagának, akkor az Reese Witherspoon. Róla és Ava nevű tinilányáról időről időre olyan képek kerülnek fel az internetre, hogy sokszor azt is nehéz eldönteni, melyikük a lánya és melyikük ő.

A legújabb közös képük a fenti, amin szinte ikrek, de legalábbis olyanok, mintha testvérek lennének. Avában egyébként apukája, Ryan Philippe vonásai is felfedezhetőek nyomokban, ám alapvetően a színésznőre ütött.

Másik apajelölt is jelentkezett

Ryan Philippe mellett másvalaki is tett utalást a napokban, hogy az övé a gyerek, ám az utóbbi jelentkező csak viccelődött. Az Oscar-díjas Reese David Letterman műsorában, a Late Show-ban volt vendég, itt került szóba ez az ominózus kép is, amelyet, amikor  a műsorvezető említést tett róla, meg is mutattak a közönségnek, és amelynek hatására fergeteges hahotázás kerekedett.

A 39 éves színésznő, amikor megmutatták lányával közös fotóját, emlékeztette Lettermant, hogy Ava épp abban az évben született, amikor ő 15 évvel ezelőtt először járt a műsorban. Milyen különös egybeesés - köszörülte a torkát a műsorvezető, arra célozgatván, mintha a gyerek akár az övé is lehetne. Reese csak pár másodperc után kapcsolt, és láthatóan zavarba jött: Jaj, Istenem, nem, nem, nem! Már értem, csak épp egy olyan szőke nős pillanatom volt - ütötte el egy újabb poénnal a műsorvezető viccét.

Kép: instagram.com

Ki kinek a gyereke?

Vajon a többi sztárcsemete is úgy hasonlít a szüleire, mint Ava? Kattints, és tippelj kvízünkben, ki kinek a gyereke!

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Ezt is szeretjük