Ez hazánk legkedveltebb játékboltja (x)
Ajándékot keresel születésnapra, névnapra vagy csak úgy?

cover-foto-femina.png
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyik webshopról kattintasz a másikra eredménytelenül, majd végső elkeseredésedben a környék összes “ajándéklelőhelyét” bejárod, mégsem találsz semmit, amit szívesen adnál ajándékba? Ha egy kicsit is ismerős a helyzet, akkor szánj egy percet a cikk elolvasására, és a következő ajándékoddal biztos sikert fogsz aratni.

A RajzfilmJátékok bolt és webáruház

A tökéletes ajándék megtalálása határozottan nem egyszerű feladat. A választék óriási, ami miatt az ajándékkutatásra szánt idő rétestésztát idéző módon megnyúlhat.

cikkben-7-bekezdes-alatt (2).png

Ez így már kevésbé buli, főleg ha a “muszáj valamit venni” érzés miatt elhamarkodjuk a választást, és totálisan mellélövünk az ajándékkal.

Oké, ha felnőtt számára vásárolunk, ezt valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, de valljuk be őszintén: szeretnénk teljes mellszélességgel, büszkén vállalni az ajándékunkat és elkerülni ezt a kellemetlenséget.

Erre nyújt megoldást a budapesti "Disney Shop"-ként is emlegetett RajzfilmJátékok bolt és webáruház, ami a facebookos értékelések (118 000+) alapján egyértelműen Budapest legnépszerűbb játékboltja. A legtöbb régi és új mese, rajzfilm, PC-játék ajándéktárgyai azonnal, raktárról kaphatóak.

Az üzlet a népszerűsége ellenére megtartotta családias, emberséges jellegét. Az értékelések között komplett ódákat is találhatunk, melyek az eladók segítőkészségét, a hatalmas választékot vagy éppen a tulajdonost, Végel Tamást, a Végel Naplója brand felépítőjét dicsérik.

Végel Tamás.
Végel Tamás.

A RajzfilmJátékoktól kettő, de inkább háromféle módon tudunk ajit vásárolni a gyerkőcünknek, párunknak vagy éppen a kollégánknak.

Az első opció magától értetődő: Budapest szívében, a népszerű Ferenc körút forgatagában helyet foglaló játékbolt hétfőtől szombatig tárt kapukkal várja régi és új vásárlóit egyaránt. Klímával, kellemes háttérzenével, segítőkész, kedves eladókkal és időnként egy kis nasival, frissítő limonádéval.

A RajzfilmJátékok bolt és webáruház pontos címe: 1092 Budapest, 9. kerület, Ferenc körút 28.

A második opció, ami az elmúlt időkben sokkal nagyobb teret nyert magának, a RajzfilmJátékok webshop. Itt pontosan ugyanazok a termékek találhatók, mint a boltban, brutálisan jó szállítási konstrukciókkal, amelyek az alábbiak: budapesti rendelés esetén aznapi, 5000 Ft feletti esetén ingyenes, országos rendelés esetén pedig másnapi házhoz szállítás.

Mindezek mellett pedig a játékboltban személyesen is átveheted a webshopban leadott rendelésed, ezzel megúszva a szállítás költségeit, mégis átélve a személyes vásárlás felemelő varázsát.

rajzfilmjatekok-jatekbolt-budapest.png

Szóval, ha eredeti, szívhez szóló vagy éppen menő ajándékot szeretnél adni, akkor látogass el hozzánk személyesen az 1092 Budapest, 9. kerület, Ferenc körút 28-ba, vagy a webshopunkba.

*Facebook-kedvelések alapján jelenleg a budapesti RajzfilmJátékok bolt és webáruház 118 000+ kedveléssel az ország legkedveltebb játékboltja.

Ezt is szeretjük