Szexi és praktikus fehérneműk körképe
A terhesség alatt fontos, hogy fehérneműd kényelmes legyen, de a szebb darabokról sem kell lemondanod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nők többsége hajlamos megfeledkezni a fehérneműk funkcionális szerepéről, így, ha vásárolni indul, leginkább a szép, csipkés darabok felé veszi az irányt. Bár a külcsín sem elhanyagolandó, a fehérneműnek emellett egyéb kritériumoknak is meg kell felelnie, kiváltképp, ha babát vársz.

Az elsődleges szempont a kényelem, hogy az alsónemű se az anyagával, se a varrásával, illetve a fazonjával se irritáljon. Ráadásul az elkövetkezendő időszakban az alsó ruházatod lesz a legjobb barátod, mely átsegíthet sok problémán, és megóvhat egyes kellemetlenségektől.

Nem varázsló ugyan, de egy jó fehérneműszettre nyugodtan rábízhatod magad várandósságod ideje alatt. Hogy mi mindent tud egy praktikus kismama-fehérnemű?

Először is, jó közérzetet biztosít, a tehermentesítő melltartóknak és bugyiknak köszönhetően pedig kisebb lesz a hátfájás kockázata. A hasad növekedésével ugyanis egyre nagyobb terhelés éri a gerincedet, és, mivel a melleid is megduzzadnak, a hátadnak kell megtartania a nem egyenletesen eloszló súlytöbbletet. A pocaktartó bugyiknak köszönhetően nem csak a derékfájástól szabadulhatsz meg, de rugalmas szorításuk a terhességi csíkok kialakulását is csökkenti. Nem beszélve arról, hogy egy derékig érő bugyogó - eltekintve attól, hogy nem a legszexisebb darab - megvéd a felfázástól, ami a kicsire is veszélyes lehet.

Terhesnadrágok és pocakszorító alsók

Bizonyára nem az volt minden vágyad, hogy nagymamabugyikba bújtasd magad, de hidd el, ha kis időre lemondasz a csipkecsodákról és a falatnyi darabokról, az áldozatod megtérül. Egyébként sem olyan rémesek ezek a praktikus darabok, hiszen igyekeznek egyre csinosabb változatokban legyártani őket. Ugyanakkor a bűbájos tangáidat megtarthatod különleges bevetésekre, amikor nem a funkció a lényeg, hanem az, hogy a párodat elkápráztasd.

A B.Boom mindenre gondol, hiszen a praktikum mellett igyekszik a lelkedet is ápolgatni, ha ugyanis nőnek érzed magad, akkor újra kerek a világ! Éppen ezért találhatod meg kínálatukban a pocakszorító alsó és a tanga ötvözését, 1890 forintért.

A Christina Moda mindössze 990 forintért ajánlja figyelmedbe hastámasztó bugyiját, az elöl kapcsos, tehermentesítő alsója pedig 1490 forintért lehet a tiéd.  A Fehérneműfutár választékában is mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, ráadásul ki sem kell mozdulnod érte, mert online házhoz rendelheted.

A pocaktámasztó nadrágjuk 8990 forintba kerül, de a terhesség utáni időszakra is gondoltak: a francia szabású csípőszorító bugyijukat 6190 forintért szerezheted meg, a combokat is formáló darabjukat pedig 6990 forintért tudod megvásárolni.

A Harisnyadiszkont weboldalán is érdemes szétnézned, ha olcsóbban akarsz hozzájutni a praktikus alsóneműkhöz. Náluk a tehermentesítő bugyogó 4490 forintért kapható. A Mammola kínálatában kényelmes és szép alsóra bukkanhatsz, 2000 forintért.
 

Tehermentesítő és szoptatós melltartók

A melleid sorsát se bízd a véletlenre, hiszen nemcsak a gerincfájdalmakat spórolhatod meg egy okos melltartóval, hanem kiküszöbölheted büszkeségeid látványos megereszkedését, valamint a szoptatás folyamatát is megkönnyítheted a trükkös darabok segítségével. Így tehát jobban jársz, ha nem a csipke mennyisége alapján döntesz a megvásárlásáról, hanem arra koncentrálsz, hogy választottad mit tud az áráért cserébe.

A B.Boom varrás nélküli melltartói mindenféle merevítők és irritáló részletmegoldások nélkül tartják helyükön az érzékeny melleket: tulajdonképpen sokban hasonlítanak a sportmelltartókra. Az áruk 5990 forint. A Christina Moda szoptatós melltartója átlagosnak tűnik ugyan, de olyan speciális darab, melyhez jó áron juthatsz hozzá, hiszen csak 1490 forintba kerül.

A Fehérneműfutár választékában olyan ötletes darabokat is találhatsz, mint amilyen a szilikonpántos, szoptatós melltartó. Így akár merészebb ruhadarabok alá is felveheted, emellett pedig tökéletesen formázza a ciciket, 6990 forintért cserébe. Szintén a Fehérneműfutár kollekciójában bukkanhatsz rá a tehermentesítő, merevítő nélküli melltartóra, ami 8990 forintért lehet a tiéd. A Harisnyadiszkont lecsatolható betétű, szoptatós cicifixe 4995 forint ellenében lehet a szolgálatodra.

A Mammola sportmelltartója kifejezetten terhes nőknek lett továbbfejlesztve, a legpuhább anyagból, merevítő nélkül és betéttel - ez a darab 4990 forintért teheti jobbá a közérzeted. A Quelle két szoptatós melltartót kínál egy csomagban, 4495 forintért. Szintén a Quelle választékát böngészve akadhatsz rá a méretcsökkentő melltartóra 6995 forintért, mely kíméli a gerincedet, és az idegrendszeredet is, ha nagyon zavarnak a hatalmasra duzzadt kebleid.

Trikók, szettek és egyéb kellékek

Most, hogy már meglehetősen hideg van odakint, nem árt, ha trikókkal és harisnyanadrágokkal is kiegészíted az alsóruházatodat. A várandós nők ugyanis sokkal hajlamosabbak a felfázásra, de könnyűszerrel megelőzheted a bajt, ha sosem hagyod szabadon a derekadat, és rétegesen öltözködsz. A legtöbb trikót szettben is meg tudod vásárolni, praktikusan bugyival együtt.

A hasvédő bandázsok és a hastartó pántok is bekerülhetnek erre az időszakra a fehérneműs fiókodba, mert szükséged lehet rájuk. A hasvédők előnye, hogy, ha nem bírod magadon a több réteg ruhamennyiséget, de azt sem szeretnéd, hogy valahányszor leülsz, a pocakod vagy a derekad kivillanjon, a trikót és a pólót kiválthatod a bandázzsal.

A hastartó pánt önmagáért beszél. Arra az esetre jó, ha mégis a kisebb bugyikákat választanád, melyek nem fogják jól a pocakodat. A hasadat idővel lehúzza a súlya, ezáltal a bőröd is jobban kinyúlik, terhességi csíkok keletkezhetnek rajta, és szülés után nehezen nyeri vissza rugalmasságát. A hastartó pánt leemeli a gerincedről a súly egy részét, ugyanakkor abban is segít, hogy ne ereszkedjen meg a bőröd.

A Christina Moda pocakvédő bandázsa 1590 forintért lehet a tiéd. Szintén a Christina Moda weboldalán vásárolhatod meg az egymáshoz illő atlétát és kisnadrágot. Az előbbi 3980 forintba kerül, az utóbbi 2390 forintért teheti teljessé fehérneműtáradat. A B.Boom trikóból és alsóból álló szettje varrás nélkül készült, így egyetlen részlete sem irritálhat. Az ára 8490 forint. Szintén a B.Boom kínálatában szoptatós trikóra is rálelhetsz, 6490 forintért.

A Quelle weboldalán ötletes találmányok is fogadnak, mint amilyen a melltartós trikó szoptatós anyukáknak, 3995 forintért. A Fehérneműfutár hastartó pántját 7990

forintért rendelheted meg a weboldalukon.

Szintén a Fehérneműfutár széles választékát gazdagítja a speciálisan kismamáknak készült harisnyanadrág, ami 1490 forintba kerül. A végére pedig egy igazán mosolyfakasztó ár: az online Harisnyadiszkont betétes harisnyáját 335 forintért veheted meg magadnak.

Ezt is szeretjük