5 remek hétvégi gyerekprogram Budapesten: indítsd jókedvűen a szeptembert
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi gyerekprogramokat.

allatkertek ejszakaja
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ez az idő is eljött hát, beköszöntött a szeptember. Ám még a suli és az ovi sem lehet elég indok arra, hogy szomorú légy, hiszen az élet nem áll meg, sőt, a legjobb bulik még csak most jönnek! Budapesten és az ország több pontján is.

Ezen a hétvégén Állatkertek éjszakájával, karibi hangulatú Pöttömkerttel, Pozsonyi Piknikkel, Bartos Erika interaktív könyvbemutatójával és Családi Mozgásfesztivállal várnak benneteket.

Állatkertek Éjszakája

Országszerte, több helyszínen - augusztus 31., 19.00

Hetedik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, az eseményre augusztus 31-én, pénteken kerül sor a budakeszi, budapesti, debreceni, győri, jászberényi, kecskeméti, miskolci, pécsi, poroszlói, szegedi és a veresegyházi állat-bemutatóhelyek részvételével. Ezen az estén az ország tizenegy településén tizenkét állatkert, vadaspark, „állatos” bemutatóhely készül esti, illetve éjjeli nyitva tartással és rendkívüli esti közönségprogramokkal.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Pöttömkert a PASO karibi koncertjével

Budapest Park - szeptember 2., 9.30 - 15.00

A Park nem csak a felnőtteké! A Pöttömkert szeptemberben utoljára vár benneteket interaktív programokkal a Budapest Parkba. Lesz nyárbúcsúztató Kerekítő, mese több szólamban a Kayamar előadásában, kipróbálhatjátok a CSOPA interaktív játékait és megnézhetitek a Lány a sárkányhajóban című mesejátékot. A táncos buliról pedig a PASO gondoskodik majd, karibi ritmusokra bulizhattok ezen a délelőttön!

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Pozsonyi Piknik - Gyerekpiknik

Budapest, Radnóti utca, Hatszín Teátrum Gyerekszínpad - szeptember 1., 10.00 - 19.00

10. alkalommal rendezik meg a Pozsonyi Pikniket, melynek családbarát kísérőrendezvénye, a Gyerekpiknik a Radnóti utcában vár benneteket. A Hatszín Teátrum Gyerekszínpadán fellép a Rutkai Bori banda, de eljön Kerekítő manó és lesz zenebölcsi is. Megnézhetitek többet között a GóleMesét és A pokoli puncs-pancsot, illetve részleteket láthattok A kiskakas gyémánt félkrajcárja című Vidám Színpados és a Tündér Lala című Magyar Színházas előadásból, valamint bepillanthattok a Dumaszínházas gyerekelőadásokba is. Emellett játszóház, könyvvásár, interaktív foglalkozások és kézműveskedés is vár benneteket.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Családi Mozgásfesztivál 2018

Budapest, Millenáris - szeptember 2., 10.00 - 17.00

A rendezvény célja, hogy mindenki számára kortól függetlenül elérhetővé váljon a testmozgás, hogy kipróbálhassátok magatokat olyan sportjátékokban, amelyekre máshol nincs lehetőségetek -a sárkányhajótól, a táncon át a tollasig-. A hagyományos sportágakon kívül igazi különlegességeket, rengeteg izgalmas mozgásformát és egészségmegőrző wellness-programokat is kipróbálhattok.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Énekelj velünk! - Interaktív könyvbemutató gyerekeknek

Budapest, Bookline könyvesbolt - szeptember 1., 10.00

Hangszeres interaktív gyerekprogrammal várják az óvodásokat és iskolásokat Bartos Erika Születés című könyve nyomán. A foglalkozás a kisbaba első életévét veszi sorba, attól a pillanattól kezdve, hogy az édesanya megtudta, hogy a hasába költözött. Közös éneklés és játék vár azokra, akik szívesen elképzelnék, milyen lehetett kisbabának lenni.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Ezt is szeretjük