Szeretnéd igazán jól zárni a vakációt? Szuper tippek a nyár utolsó programajánlójában
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi gyerekprogramokat.

buborekfujo lany
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fergeteges programokkal búcsúztathatjátok a nyári szünetet, a buborékpartitól kezdve a napfényes koktélszürcsölgetésen át a bábszínházig sok-sok esemény vár a fővárosban reggeltől estig, egész hétvégén.

Ezen a hétvégén jachtos PomPom Party-val, a Bakáts Feszt családi napjával, Angyalfolki Utcabállal, a Szamár a torony tetején című mesejátékkel és A Világ Múmiái kiállítással várnak benneteket.

PomPom River Cruise Party - The Family Rave

Budapest, Primus Rendezvényhajó - augusztus 25., 16.00 - 18.00

Mindig is irigyelted a jachtos bulizást? A gyereked kalózmániás? Ezen a PomPom Party-n minden lesz egyszerre. Koktélszürcsölés és csörgőzés a napfényben! A teraszon dj Metha odarak a napfényben - finom house-ok, hullámos groove-ok várnak. Lesz persze tánctanítás, konfettiszórás, buborékparty, labdák a taton és a folyóban. Belépés CSAK GYEREKKEL!

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Bakáts Feszt

Budapest, Ráday utca - augusztus 26., 10.00 - 21.00

Augusztus 26-án főszerepben a CSALÁD! Egész napos gyerekprogramokkal, gólyalábas, óriásbábos csalogatóval, Tulipántos Népi Játékparkkal, zenés mesejátékokkal, babaszínházi előadásokkal, mászófallal, óriás csúzlival, csirkepofozóval, Palya Bea, valamint Farkasházi Réka és a Tintanyúl Zenekar koncertjével várnak benneteket.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Angyalfolki Utcabál

Budapest, Dagály utca - augusztus 26., 10.00 - 22.00

26. alkalommal rendeznek utcabált Angyalföldön, melynek célja a népi hagyományok felelevenítése, a népi kultúra, a néptánc, a népzene és a népművészeti mesterségek bemutatása. A Tücsökkertben babasarok, táncház és kézműves foglalkozás mellett lufihajtogatással és gyermekbarát programokkal készülnek a legkisebbek számára. Interaktív sportfoglalkozásokkal, vásári forgataggal és a Kaláka együttes koncertjével várnak benneteket.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szamár a torony tetején

Budapest, Stúdió "K" Színház - augusztus 25., 11.00

Merre induljon el Boldizsár, a nyughatatlan? Vajon megtalálja-e a holdat, ahol régen látott anyja lakik? Legalább is a Nagypapa, aki éjjel-nappal a tetőn ücsörög, ezt állítja. A hold bizony a város tornyán fészkel, mint egy fényes, nagy madár, onnan indul útnak, fel a magas égbe, s a magasból ki tudja... vissza a hajnalba. De addig még sok-sok veszély leselkedik Boldizsárra és hűséges, bölcs szamarára, Zebulondra!

A programról részletesebben itt olvashatsz.

A Világ Múmiái

Budapest, Komplex - augusztus 16. és december 3. között

2018. augusztus 16-án a belvárosi Komplexbe érkezik az egyedülálló A Világ Múmiái Kiállítás. A tárlat a földkerekség legnagyobb múmiagyűjteménye, a testeket és tárgyi leleteket számos múzeumtól, egyetemtől, tudományos szervezettől és magángyűjteményekből kölcsönözték, hogy a nagyközönség szemtől szemben találkozhasson a történelem ezen különleges emlékeivel.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Ezt is szeretjük