A legjobb ingyenes nyárüdvözlő gyerekprogramok - Gyerek Sziget és PASO-koncert is lesz
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi gyerekprogramokat.

boldog csalad
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egykettőre itt a nyári szünet, és mi lehetne jobb kezdése a vakációnak, mint nyakatokba venni a várost, és ellátogatni egy klassz rendezvényre? Merthogy azokból ezúttal sincs hiány!

Ha szeretitek a kézműves foglalkozásokat, a vidám jamaicai tánczenét, a cirkuszi programokat és az ugrálóvárat, egészen biztosan nem unatkoztok majd! Ahogy a szülők sem, hiszen a hétvégén az apukákat ünnepeljük! Ezenkívül Gyerek Szigettel és Szalóki Ági-koncerttel is várnak benneteket.

Generali Gyerek Sziget

Budapest, Hajógyári Sziget: június 16-17., 10.00 - 19.00

Közel negyven helyszínen kézműves foglalkozásokkal, ugrálóvárakkal, sportprogramokkal, koncertekkel, színházi és bábelőadásokkal, tánctanítással, kalandparkkal, cirkuszi programokkal, babajátszóházzal és még rengeteg programmal várnak benneteket a Hajógyári-szigeten. Szombaton megnézhetitek az Aranyszamár Bábszínház előadását, vasárnap pedig találkozhattok Kicsibácsival és Kicsinénivel. Koncertet ad Bognár Szilvia, a PASO, Dolák-Saly Róbert és a Kiskalász Zenekar. Minden program ingyenes!

A programról bővebben itt olvashatsz.

Apák napi PomPom Party

Budapest, Hajógyári Sziget: június 16., 17.00 - 19.00

Szombaton Apák Napi PomPom Party-t tartanak a Generali Gyerek Szigeten délután öttől este hétig a napsütötte fák alatt. Ez lesz az első szabadtéri családi rave party, ahol az apukákat ünnepelhetitek műbajuszok, ingek és atléták között. A tánctéren buborék- és konfettiparty, óriáslabdák, a bulirész mellett arcfestés, lemosható tetoválás, fotófal, babapihenő és gyereksarok várja a kicsiket és nagyokat. 

A programról bővebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gyerekbuli a PASO-val

Budapest, Hajógyári Sziget: június 16., 16.30

A vidám jamaicai tánczenét játszó Pannonia Allstars Ska Orchestra - PASO - gyerekbulit tart. A jeles alkalomra karibi köntösbe öltöztetnek olyan kedvelt, régi dalokat, mint a Kaláka Nanduja vagy Gryllus Vilmos Kárókatonája, illetve saját, erre az alkalomra írt számokkal örvendeztetnek meg kicsiket és nagyokat. A műsorban helyet kapnak klasszikus PASO-darabok is, így mindenki együtt tapsolhat majd A Tenkes kapitánya ritmusaira, vagy kiabálhatja a Hungarian Dish alatt, hogy hortobágyi palacsinta. 

A programról bővebben itt olvashatsz. 

UNICEF Apák napja - családi nap

Budapest, Marczibányi Sportcentrum: június 17., 10.00 - 16.00

Június 17-én, a hivatalos nemzetközi apák napján a Marczibányi téri Sportközpontban várja az UNICEF Magyarország az apukákat, a gyerekeket és persze az anyukákat is. A számos interaktív program mellett a látogatók meghallgathatják kedvelt sztárapukák saját Apa-sztorijait.

A programról bővebben itt olvashatsz. 

Bem6 Fesztivál

Budapest, Budavári Művelődési Ház - június 15-16.

A Budavári Művelődési Ház 2018-ban is nagyszabású rendezvénnyel ünnepli születésnapját június 15. és 16. között a Bem6-ban és a Pala utcában. Szombaton népi játszótérrel, kézműves workshopokkal, hangszercsépelő interaktív gyerekfoglalkozással és Szalóki Ági Gingalló-koncertjével várnak benneteket.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Ezt is szeretjük