Egy nap, amikor végre az apró séfek is fakanalat ragadhatnak: hajrá, nyűgözd le anyuékat!
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

sef 2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár az elkövetkező napokban az időjárás-jelentés szerint nem sokat látjuk majd a napot, szomorkodásra azért az égvilágon semmi ok! Elvégre a legszuperebb programokat még az eső sem moshatja el.

Ezen a hétvégén adományfesztivállal, a Kiscsoport zenekar lemezbemutató koncertjével, a Miniversum szülinapjával, a Gourmet Fesztivál gyerekprogramjaival és izgalmas cirkuszi műhelytitkokkal várnak benneteket.

Gyerekprogramok a Gourmet Fesztiválon

Budapest, Millenáris - május 17-19., 14.00 - 19.00

A családi gasztrofesztiválon kicsik és nagyok is megtalálják a maguk ízlésének valót. Míg apu és anyu végigkóstolhatja Magyarország legjobb ízeit, a gyerkőcök megtehetik az első lépéseket a konyhaművészet rejtelmei felé. Lesz Ínyencház főzőiskola, Kerek perec gasztronómiai játszótér és Babakonyha is. 14 éves kor alatt a belépés ingyenes!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Charity Fest 2019 - Az adományfesztivál

Budapest, Dürlin Rendezvénypark - május 18., 9.30 - 18.00

A Charity Fest 2019 egy adományozói fesztivál, a kezdeményezés a civil szervezetek munkájának fontosságára szeretné felhívni a figyelmet: az étel- és italjegyek vásárlásával, illetve az esti koncertbelépővel három kiemelt civil szervezetet támogathattok. A Dürlin Rendezvényparkban nap közben ingyenes programokkal, gyerekkoncertekkel, közös főzéssel, sportprogramokkal, bringaszereldével, színházi eseményekkel, véradással és kitelepülő civil szervezetek sokaságával várnak benneteket. 10 órától az Eszter-lánc Mesezenekar, 11 órától a Rutkai Bori Banda, 16 órától a Hahó Együttes ad koncertet.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiscsoport zenekar: Végre valami érdekes - lemezbemutató koncert

Budapest, Marczibányi Téri Művelődési Központ - május 19., 10.30

A kinderground zene hazai képviselője, a Kiscsoport zenekar ötödik szülinapját ünnepli. Ebből az alkalomból mutatja be legújabb, átmenetileg egyetlen és egyben kedvenc lemezének anyagát. Lesz minden: pop, rock, jazz, latin, reggae és teljesen alternatív hangzások is. A koncerten vattacukrot evő bolhától kezdve az esténként pityergő pitbullon át a durabele buszról is hallhattok majd, vagy épp a Holdat kenhetitek be gondolatban szilvalekvárral.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Miniversum szülinapi fesztivál

Budapest, Miniversum - május 18-19., 9.00 - 19.00

A világ egyik legnagyobb modellvasút- és terepasztal-kiállítása ezen a hétvégén ünnepli az ötödik születésnapját! A játszóházban 10 órakor indul a buli, ahol interaktív zenés-bábos foglalkozással, Miniversum kvízzel, kulisszák mögötti tárlatvezetéssel, digitális vonatozással és éjszakai díszkivilágítással várnak benneteket az ünnepi esemény alkalmából.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A légtornász egy napja - Új a cirkusz

Budapest, Müpa - május 19., 11.00 és 15.00

A Műhelytitkok előadások bepillantást engednek a próbák mindennapjaiba és a zenei folyamatokba. Hogyan telik az akrobata egy napja? Mire gondol, amikor ég és föld között lebeg? Mi ad erőt neki ahhoz, hogy emberfeletti erőfeszítéssel megteremtse a könnyedség illúzióját? A Recirquel Társulat ezúttal gyerekeknek mesél a cirkuszról.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Ezt is szeretjük