A legjobb programok hétvégére a gyerekekkel: az Időradírtól a 3 napos állatkerti fesztiválig
A hétvégére remek családi programok ígérkeznek.

biciklis
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha hétvége, akkor családi kikapcsolódás! Fogjátok a gyerkőcöket, és menjetek el a legizgalmasabb, legszórakoztatóbb fővárosi programokra! Most több, ízig-vérig tavaszi ajánlat is van számotokra.

Ezen a hétvégén Bíró Eszter lemezbemutató koncertjével, Nemzetközi Könyvfesztivállal, I bike Mini családi bringás felvonulással, a Nevenincs tárgyak birodalmával és Föld Fesztivállal várnak benneteket.

Bíró Eszter: Időradír - Lemezbemutató koncert

Marczibányi Téri Művelődési Központ - április 27., 11.00

Bíró Eszter legújabb gyerekeknek szóló lemeze ismét játékosan oktat. Ezúttal a téma egy mesére íródik, amiben a pontos időt mutató óra darabokra hullik, ezért az időjárás, az évszakok és a hét napjai összekuszálódnak. A koncert folyamán meg kell találni a szerkezet darabjait, hogy helyreálljon az idő. A koncert végére - sok, élőben megszólaló dal és interaktív játék segítségével - összeállnak az óra darabjai.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

Millenáris - április 25-28., 13.00 - 17.30

26. alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. Az író-olvasó találkozók, felolvasások, dedikálások, irodalmi estek, könyvpremierek, művészkönyv-bemutatók, kerekasztal-beszélgetések, koncertek, színházi bemutatók, kiállítások, filmvetítések mellett a gyermekeket külön szekció, a Gyerek(b)irodalom várja. A gyermekkönyvek népszerűsítése mellett színes programokon vehettek részt a Millenáris felújított színházépületében, a Nemzeti Táncszínházban.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

I bike Mini - Családi bringás felvonulás

Oktogon - április 28., 16.00 - 18.30

Az I bike Budapest bringás felvonulás 2019 részeként rövidített és a tömegtől elválasztott útvonalon várják a kisgyerekes családokat. Ha gyereked már kinőtte a gyerekülést, de a teljes menet még sok lenne neki, viszont szeretnétek bringázni, akkor csatlakozzatok az I Bike Minihez! A Mini résztvevői külön rendezői kísérettel, a nekik fenntartott szervizúton tekerhetnek ki a Városligetbe, indulás a menet odaérésekor, körülbelül 16:00 órakor az Oktogonról - Andrássy út szervizút. A Városligetben gyerekbarát programokkal és egy nagy bringaemeléssel várnak benneteket.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Nevenincs tárgyak birodalma, avagy az újrahasznosítás csodája

Petőfi Irodalmi Múzeum - április 28., 10.00 - 12.00

Mi lenne, ha abból, amit furcsa fintorral vagy már rezzenéstelen arccal ki- és félredobunk, és úgy hívjuk, szemét, valami újat teremtenétek? Mi mindenné változhat át egy pillepalack, egy műanyag zacskó, egy doboznyi hibás gyöngy vagy a csillogó, izgalmas mintájú papírmaradék? Akár még meséket is faraghattok belőlük. A program ingyenes.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Föld Fesztivál 2019

Fővárosi Állat- és Növénykert - április 26-28., 9.00 - 17.00

Idén is sok izgalmas, állatos és környezetvédelmi témájú programmal várnak benneteket a Föld Fesztiválon április 26-án, 27-én és 28-án.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Minden gyereknek kell egy kutya

A szabadidőt úgy is nagyszerű eltölteni, ha a négylábú kedvenc is a családdal van. A következő, régi képek bizonyítják, minden gyereknek kell egy kutya.

Képek: Port.hu, Getty Images.

Ezt is szeretjük