Ingyen kipróbálhatod a világ egyik legizgalmasabb sportját: látványos show is lesz

A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

foci 1
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ideért az augusztus, és vele együtt elérkezett a nyári szünidő utolsó hónapja. Ezért amondók vagyunk, ne hagyd ezt a pár hetet se események nélkül elröppenni, inkább ragadjátok meg a lehetőséget, és keresettek egy szuper programot. 

Amiben természetesen most is segítünk. Ezen a hétvégén Végvári Vigasságokkal, Kolompos-koncerttel, Pinokkió történetével, a futball látványosságaival és az Angry Birds című film második részével várnak benneteket.

Mozgásban a kultúra! - A futball látványosságai

Budapest, Béke tér - augusztus 10., 15.00

A Mozgásban a kultúra! rendezvénysorozat harmadik alkalma a futball látványosságai címet kapta. Az ingyenes rendezvényen bemutatásra kerül a Teqball mint sportág, illetve látványos show-val készül a Freestyle Foci csapata is.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Pinokkió

Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad - augusztus 10., 10:30

- Egy társra lenne szükséged Dzsepetto, aki gondoskodik rólad akkor, amikor már annyira öreg leszel, hogy valaki segítségére szorulsz, akivel beszélgethetsz, akinek elmondhatod örömödet és bánatodat. Valaki, akit szeretsz, és aki viszontszeret! - így biztatja a Tündér Dzsepetto mestert, aki megfogadja a jótanácsot és farag magának egy fabábot. Pinokkiónak nevezi el. Nem is sejti, hogy csupa jó szándékból mennyi borsot tör majd az orra alá.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kolompos

Budapest, Kobuci Kert - augusztus 10., 10:30

A Kolompos együttes kezdetben táncházi zenekarként, táncegyüttesek kísérőiként vált ismertté. A magyar gyermekek körében egyik legnépszerűbb együttesként ma is arra törekszenek, mint a kezdetekben: megismertetni, megszerettetni a gyerekekkel és szüleikkel a magyar népzenét, néptáncot és a régi népszokásokat.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Ostrom 1552 - XXIV. Végvári Vigasságok

Budapest, Dobó István Vármúzeum - augusztus 9-11.

A fesztivál során átélhetitek a híres 1552-es dicső ostrom pillanatait Eger oroszlánjaival. Korhű fegyverek bemutatójával, hagyományőrző csapatokkal, családi programokkal, vitézi próbával, huszárvirtussal, felvonulásokkal, kiállításokkal és koncertekkel várnak benneteket.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Angry Birds 2. – A film

Augusztus 8-tól a mozikban

A madarak még mindig dühösek. Madársziget boldog lakói, és köztük a három jómadár, Piros, Chuck és Bomba mindig jót akar, és jókedvre vágyik, de valami folyton közbejön, ami miatt kénytelenek csúzlit ragadni, és nagy dúlva-fúlva harcba szállni. Szerencsére nekik az áll jól, ha dühösek. Hat éven aluliak számára nem ajánlott!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Képek forrása: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük