Divatos és kényelmes őszi dzsekik kismamáknak: képek árral és lelőhelyekkel
Egyre hűvösebb az idő, ezért megnéztük a kínálatot.

Dia

	Ez a gyönyörű színekben elérhető kabát derékban behúzható, ami kiemeli nőiességed, a zsebek és a kapucni pedig praktikussá teszik viseletét.	Bon Prix, 8499 forint.

Ez a gyönyörű színekben elérhető kabát derékban behúzható, ami kiemeli nőiességed, a zsebek és a kapucni pedig praktikussá teszik viseletét.

Bon Prix, 8499 forint.

Fotó: Bon Prix, www.bonprix.hu

Dia

	Idén is divatos a parka, így nem lőhetsz mellé, ha egy ilyen kabát mellett teszed le a voksod. Ez a darab olívaszínben és feketében is elérhető.	H&M, 12 990 forint.

Idén is divatos a parka, így nem lőhetsz mellé, ha egy ilyen kabát mellett teszed le a voksod. Ez a darab olívaszínben és feketében is elérhető.

H&M, 12 990 forint.

Fotó: H&M, www.hm.com

Dia

	A hűvösebb október végi-november eleji napokra jó választás lehet ez a softshell kabát, amely hosszának köszönhetően combközépig melegít. Kapucnis, meleg, mégis elegáns.	Bon Prix, 13 999 forint.

A hűvösebb október végi-november eleji napokra jó választás lehet ez a softshell kabát, amely hosszának köszönhetően combközépig melegít. Kapucnis, meleg, mégis elegáns.

Bon Prix, 13 999 forint.

Fotó: Bon Prix, www.bonprix.hu

Dia

	Divatos árnyalatok, egyedi szabás - ez az esőbiztos kabát igazi főnyeremény őszre. A derékrészen öv viselhető, ami még nőiesebbé varázsolja viselőjét.	Hello Baby Collection, 17 990 forint.

Divatos árnyalatok, egyedi szabás - ez az esőbiztos kabát igazi főnyeremény őszre. A derékrészen öv viselhető, ami még nőiesebbé varázsolja viselőjét.

Hello Baby Collection, 17 990 forint.

Fotó: Hello Baby Collection, www.shop.hellobabycollection.com

Dia

	Ha kedveled a sportos kabátokat, ez a bomberkabát a te kedvenced lehet. Nagy zsebe divatos és egyben praktikus is. Csak feketében kapható.	H&M, 14 990 forint.

Ha kedveled a sportos kabátokat, ez a bomberkabát a te kedvenced lehet. Nagy zsebe divatos és egyben praktikus is. Csak feketében kapható.

H&M, 14 990 forint.

Fotó: H&M, www.hm.com
Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: