Melyik strandon legolcsóbb a családi jegy? Még van pár hét a nyári szünetből
Nyár végére, túl sok-sok kiadáson még fontosabb, hogy a strandbelépő ára ne legyen sok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több van mögöttünk a nyárból, mint előttünk, ám még koránt sincs vége: mielőtt újra elkezdődne az iskola, még forró augusztusi heteknek örülhetünk.

Az egyik legkellemesebb és legkedveltebb családi időtöltés a strandolás, ám az árakat mindenképpen érdemes előre ellenőrizni, hiszen strand és strand között óriási differencia lehet a belépőárak terén. Nyár vége felé haladva, túl sok-sok élményen minden fillér számít. 

Családi strandbelépők

Fővárosi strandok családi belépőjét vettük sorra, hogy képet adhassunk, hol a legolcsóbbak a jegyek árai. Ahol nincs családi jegy, ott rövid számítással igyekeztünk képet adni a belépőárról. Emelkedő sorrendbe szedtük a strandbelépő-árakat.

Pünkösdfürdői strand

A III. kerületi strand családi jegyára 1 felnőtt és 2 gyerek esetében 3400 forint, 2 felnőtt és 2 gyerek esetében 5300 forint. Ide kattintva a strand honlapjára ugorhatsz.

Paskál Strandfürdő

A zuglói strandra 2 felnőtt és 2 gyerek hétköznaponként 6200, hétvégéken 6800 forintért mehet be. 1 felnőtt és 2 gyerek esetén hétköznaponként 4400, hétvégente 4800 forint a belépőjegy. Ide kattintva a strand honalapjára ugorhatsz.

Csepeli Strandfürdő

A Csepeli Strandfürdő honlapja szerint nem rendelkezik családi jegytípussal, de kiszámoltuk, hogy 2 felnőtt és 2 fő 3-6 év közötti gyerek hétköznaponként 5600, hétvégente 6200 forintért strandolhat itt, 1 felnőtt és 2 fő 3-6 év közötti gyerek pedig hétköznapokon 3600, hétvégente 4000 forintért. Ide kattintva a strand honlapjára ugorhatsz.

Római Strandfürdő

A strandra 2 felnőtt és 2 gyerek hétköznaponként 6600 forintért, hétvégén 7300 forintért mehet be. 1 felnőtt és 2 gyerek hétköznap 4200, hétvégén 4600 forintért strandolhat itt. Ide kattintva a strand honapjára ugorhatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Indulhat a Ferrari kaland a Shellnél!

Válassza minőségi üzemanyagainkat, gyűjtse a Kuponokat, és hajtson rá a rollerekre!

Promóciónkban 3 Ferrari rollert kínálunk a család minden tagjának: felnőtt, gyerek és freestyle. Ha összegyűjtött 4 db Promóciós Kódot, a Webshopból megvásárolhatja a kiszemelt Ferrari rollert ingyenes magyarországi kiszállítással.

A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek: shell.hu

Promóció

Valamivel drágább strandok

Ha két olcsóbb belépős strandolás helyett egyszer mennétek valamivel drágább strandra, akkor a következők belépőáraival segítünk a tájékozódásban.

Palatinus Strand

A margitszigeti strandra hétköznaponként 2 felnőtt és 2 gyerek 7700, hétvégente 7800 forintért mehet be. 1 felnőtt és 2 gyerek hétköznaponként 4900, hétvégente 5500 forintért strandolhat itt. Ide kattintva a strand weboldalára ugorhatsz.

Lupa-tavi strand

A budakalászi strandra 2 felnőtt plusz 2 gyerek vagy 1 felnőtt és 3 gyerek 8000 forintos napijeggyel tud bemenni. Ide kattintva a strand honlapjára ugorhatsz.

Ezt is szeretjük