Nőies, de mégis kényelmes tavaszi cipők körképe kismamáknak

Árakkal és lelőhelyekkel

Csodaszép, praktikus topánokat foghatsz ki a tavaszi kínálatból!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A születendő babáért és az anyaság érzéséért sok mindenről boldogan lemond az ember, ám önmagadat, a stílusodat és a nőiességedet felesleges feláldoznod pusztán azért, mert kigömbölyödött a pocakod.

Bár a praktikusság és a kényelem ilyenkor nagyobb előnyt élvez az öltözködésben, mint a divat, könnyedén köthetsz kompromisszumokat.

A sportosan nőies irányzatot a terhesség ideje alatt is egyszerűen követheted, melyhez most csodaszép, színes cipellőket vonultat fel a tavaszi kínálat. A slágergyanús trendek körömcipőiről ugyan most érdemes félrekapnod a tekinteted, de ez nem azt jelenti, hogy a magas sarkakkal együtt a nőies kisugárzásodat is sutba dobhatod.

Telitalpú tünemények

A magas sarkaktól akkor is el kell búcsúznod egy időre, ha eddig rutinosan egyensúlyoztál rajtuk. Nemcsak azért, mert az esést kockáztatod velük, hanem a gerinced és a lábad egészségének érdekében, melyek a növekvő baba súlya által fokozottan nagyobb terhelésnek vannak kitéve. Az éktalpú cipők valamivel jobban támasztják a bokát, amennyiben túlzások nélkül, csupán enyhén emelik meg a sarkad.

Az idei darabok legalább annyira kecsesek és szemet gyönyörködtetők, mint az égimeszelő társaik, a derékfájástól viszont megkímélnek. A tavaszi zsongás virág- és csipkemintákat, illetve lazúros pasztellárnyalatokat ígér, melyekhez a nadrágos szettek éppúgy jól passzolnak, mint a romantikus, lenge szoknyák és ruhácskák.

A H&M púderrózsaszín darabját 8990 forintért tudod megvásárolni. A Deichmann üzleteiben romantikus megoldásokra bukkanhatsz: a nyitott orrú fazonjuk és a virágos kreációjuk egyaránt 5990 forintért kapható.

Színpompás balerinatopánok

Minden évben a balerinacipőkből a legszélesebb a kínálat, melyek között az olcsóbb és drágább verziók éppúgy megtalálhatóak. A kismamák számára ezek a fazonok nagy könnyebbséget jelentenek, mert stabilabb bennük a járás, és számtalan stílussal kiegyeznek. Ám hosszú távon a teljesen lapos talp hát- és derékfájást okozhat, így inkább olyan darabok felé kacsintgass, melyek rendelkeznek egy pici kockasarokkal.

Azzal is jót tehetsz a gerincednek, ha időnként váltogatod a lapos, illetve enyhén megemelt lábbeliket. A legnőiesebb megoldások most élénk vagy pasztelles fagylaltszínekben pompáznak, de a tarka minták sem kerülték el a cipőtrendeket. Ennek ellenére, a visszafogott stílus is képviselteti magát a választékban.

A Bershka bájos, barackrózsaszín topánja 6995 forintért lehet a tiéd. A H&M kollekciójából 2990 forintért tehetsz szert szexi állatmintás, nyitott orrú fazonra. A Pull & Bear mandarinszínű változata 6995 forintért találhat gazdára.

A Deichmann balerinacipőire főként a merész színeket társító colour blocking divat, és a virágözönt hozó romantikus irányzatok voltak nagy hatással: a kéttónusú kreációjukra 5990 forintért, a virágmintás modelljükre pedig 4990 forintért csaphatsz le. A Stradivarius választékából rugalmas, lyukacsos tavaszi cipellőt szerezhetsz be magadnak, 9595 forintért.

Félcipők és mokaszinok

A kockasarkú félcipőkről és mokaszinokról úgy tartják, hogy cseppet sem nőiesek, de erre rácáfol az idei divat. A tengerészmódi és a habkönnyű tavaszi romantika ugyanis elérte, hogy az efféle kényelmes topánok megújult külsővel köszönthessék a kikeletet.

A H&M élénkék mokaszint tartogat számodra, 8990 forintért. A Bershka kínálatából egy sötétkék, matróz stílusú darabot foghatsz ki magadnak, mely tökéletesen harmonizál a színes blézerekkel. Az ára 8995 forint. A Deichmann derűs, virágos félcipővel kecsegtet, 4990 forintért.

Ezt is szeretjük