Nőies, de mégis kényelmes tavaszi cipők körképe kismamáknak

Árakkal és lelőhelyekkel

Csodaszép, praktikus topánokat foghatsz ki a tavaszi kínálatból!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A születendő babáért és az anyaság érzéséért sok mindenről boldogan lemond az ember, ám önmagadat, a stílusodat és a nőiességedet felesleges feláldoznod pusztán azért, mert kigömbölyödött a pocakod.

Bár a praktikusság és a kényelem ilyenkor nagyobb előnyt élvez az öltözködésben, mint a divat, könnyedén köthetsz kompromisszumokat.

A sportosan nőies irányzatot a terhesség ideje alatt is egyszerűen követheted, melyhez most csodaszép, színes cipellőket vonultat fel a tavaszi kínálat. A slágergyanús trendek körömcipőiről ugyan most érdemes félrekapnod a tekinteted, de ez nem azt jelenti, hogy a magas sarkakkal együtt a nőies kisugárzásodat is sutba dobhatod.

Telitalpú tünemények

A magas sarkaktól akkor is el kell búcsúznod egy időre, ha eddig rutinosan egyensúlyoztál rajtuk. Nemcsak azért, mert az esést kockáztatod velük, hanem a gerinced és a lábad egészségének érdekében, melyek a növekvő baba súlya által fokozottan nagyobb terhelésnek vannak kitéve. Az éktalpú cipők valamivel jobban támasztják a bokát, amennyiben túlzások nélkül, csupán enyhén emelik meg a sarkad.

Az idei darabok legalább annyira kecsesek és szemet gyönyörködtetők, mint az égimeszelő társaik, a derékfájástól viszont megkímélnek. A tavaszi zsongás virág- és csipkemintákat, illetve lazúros pasztellárnyalatokat ígér, melyekhez a nadrágos szettek éppúgy jól passzolnak, mint a romantikus, lenge szoknyák és ruhácskák.

A H&M púderrózsaszín darabját 8990 forintért tudod megvásárolni. A Deichmann üzleteiben romantikus megoldásokra bukkanhatsz: a nyitott orrú fazonjuk és a virágos kreációjuk egyaránt 5990 forintért kapható.

Színpompás balerinatopánok

Minden évben a balerinacipőkből a legszélesebb a kínálat, melyek között az olcsóbb és drágább verziók éppúgy megtalálhatóak. A kismamák számára ezek a fazonok nagy könnyebbséget jelentenek, mert stabilabb bennük a járás, és számtalan stílussal kiegyeznek. Ám hosszú távon a teljesen lapos talp hát- és derékfájást okozhat, így inkább olyan darabok felé kacsintgass, melyek rendelkeznek egy pici kockasarokkal.

Azzal is jót tehetsz a gerincednek, ha időnként váltogatod a lapos, illetve enyhén megemelt lábbeliket. A legnőiesebb megoldások most élénk vagy pasztelles fagylaltszínekben pompáznak, de a tarka minták sem kerülték el a cipőtrendeket. Ennek ellenére, a visszafogott stílus is képviselteti magát a választékban.

A Bershka bájos, barackrózsaszín topánja 6995 forintért lehet a tiéd. A H&M kollekciójából 2990 forintért tehetsz szert szexi állatmintás, nyitott orrú fazonra. A Pull & Bear mandarinszínű változata 6995 forintért találhat gazdára.

A Deichmann balerinacipőire főként a merész színeket társító colour blocking divat, és a virágözönt hozó romantikus irányzatok voltak nagy hatással: a kéttónusú kreációjukra 5990 forintért, a virágmintás modelljükre pedig 4990 forintért csaphatsz le. A Stradivarius választékából rugalmas, lyukacsos tavaszi cipellőt szerezhetsz be magadnak, 9595 forintért.

Félcipők és mokaszinok

A kockasarkú félcipőkről és mokaszinokról úgy tartják, hogy cseppet sem nőiesek, de erre rácáfol az idei divat. A tengerészmódi és a habkönnyű tavaszi romantika ugyanis elérte, hogy az efféle kényelmes topánok megújult külsővel köszönthessék a kikeletet.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A H&M élénkék mokaszint tartogat számodra, 8990 forintért. A Bershka kínálatából egy sötétkék, matróz stílusú darabot foghatsz ki magadnak, mely tökéletesen harmonizál a színes blézerekkel. Az ára 8995 forint. A Deichmann derűs, virágos félcipővel kecsegtet, 4990 forintért.

Ezt is szeretjük