Milyen életfeladattal ruházta fel a neve? A keresztnévelemzés elárulja
Hat név elemzését olvashatod, és átléphetsz a többi nevet tartalmazó listához is.

kislany
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha baba születik, rendszerint úgy választanak neki nevet, hogy a vezetéknévvel passzoljon, illetve jól becézhető legyen. Pedig egy név ennél sokkal több: jelentősége van, kit hogyan neveznek el, mert ezoterikus nézetek szerint minden név valamilyen küldetéssel ruházza fel viselőjét, és felerősíthet benne bizonyos tulajdonságokat.

Az alábbiakban hat név elemzését olvashatod. Ha nincs köztük a gyermekedé, akkor kattints át a folyamatosan bővülő listára, ahol számos más nevet is megtalálhatsz.

Bökj ide, ha szeretnéd megnézni a keresztnévlistát!

Ede - október 13.

A név azt jelenti, tulajdonát megőrző ember. Életében kulcsfontosságú lesz a hit és a remény. Ha ezeket nem veszíti el, akkor szinte bármit elérhet. Küldetése, hogy anyagiak tekintetében figyeljen azokra is, akik rászorulók. Lehet, hogy vagyona egy részét jótékonyságra fordítja, mert tiszta szeretet lakik benne.

Alfonz - október 30.

A név azt jelenti, hogy harcra kész. Életfeladata nemes: utat kell mutatnia másoknak. Meg kell tanulnia, hogy vezesse az embereket a jó felé. Remek tanár válhat belőle, de ha nem is az lesz a foglalkozása, tudását, bölcsességét akkor is örömmel és sikerrel átadja majd másoknak.

Farkas - október 31.

Neve is bátor állatot takar, ő maga is igen bátor lélek. Semmi sem állhat az útjába. Amit eltökél, véghez is akarja vinni. Nemcsak a saját céljaiért ilyen harcos természet, hanem másokért is képes kiállni. Ez az életfeladata. Domináns személyisége minden emberi kapcsolatában ki fog ütközni.

Szeréna - szeptember 14.

Jót ígér a név viselőjének, mert a jelentése vidám, jókedvű. Örök összekötő kapocs lesz az emberek közt. Sokan neki köszönhetik majd barátságukat, párkapcsolatukat. Ez a küldetése, és hogy vidámságot vigyen mások életébe. Amire érdemes vigyáznia életében, az a munka iránti túlzott elköteleződése.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gabriella - december 12.

A név jelentése Isten embere, Isten bajnoka. Feladata, hogy megmutassa a környezetének azokat a képességeit és tulajdonságait, amelyekre ők felnézhetnek, és amelyekkel példát tud mutatni. A végsőkig kitart. Nehezen enged el dolgokat, és időnként kissé makacs. Néha türelmetlen, feladata ezen is csiszolni.

Szimonetta - október 28.

A név azt jelenti, meghallgatás. Feladata, hogy megtanuljon másokra is figyelni, hiszen eléggé domináns és céltudatos egyéniség. Rosszul viseli a korlátokat, és ez már iskola alatt is megmutatkozhat. Benne van azonban a szándék, és sikerrel is járhat, hogy ebben fejlődjön. Naprakész, vibráló, lendületes teremtés.

Ezt is szeretjük