Milyen karmikus feladattal érkezett gyermeked a Földre?
Keresztneve elárulja
A név egy lenyomat, mely viselője karmikus feladatáról is árulkodik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára te is kíváncsi vagy rá, milyen feladattal érkezett közénk gyermeked, és ennek függvényében miképpen alakul majd az élete. Az ezoterikus felfogás szerint a keresztnév némi bepillantást enged a jövőbe.

Nemcsak egyfajta jelölés ugyanis, ami az emberek megkülönböztetésére szolgál, hanem valamiféle lenyomat, ami következtetni enged viselője karmájába és sorsába egyaránt. Néhány különleges, ám egyre népszerűbb keresztnév következik.

Hunóra

A monda szerint Nimród király fiai, Hunor és Magor a hunok és magyarok ősei - előbbi keresztnév női változata a Hunóra.

Viselője azzal a célkitűzéssel érkezett a Földre, hogy megőrizze népe nyelvi, történelmi és művészeti értékeit. Ennek érdekében azonban elfogadással kell viseltetni az övétől valamilyen vonatkozásban eltérő csoportok iránt, felfedezve és méltányolva az ő értékeiket.

Ellenkező esetben ugyanis - legjobb szándéka ellenére - csak tovább élezi az esetleges ellentéteket, ezzel pedig végső soron a hozzá közel állókat is gyengíti. Tanítsd Hunóra nevű kislányodat toleranciára!

Tánya

Orosz női név - a latin Tatianus férfinévből származik, ami az ismeretlen eredetű és jelentésű Tatius továbbképzése. Viselője azzal a karmikus feladattal született le erre a bolygóra, hogy kiemelkedőt produkáljon az élet valamely területén, ami éppúgy lehet a tudomány, a művészet vagy a sport, mint egy hétköznapibb szakma vagy akár a család. Bármilyen utat is választ tehát Tánya nevű kislányod, biztosra vehető, hogy erőfeszítései előbb-utóbb meghozzák gyümölcsüket. Fontos azonban, hogy megtanítsd arra is, miként tarthatja kordában maximalizmusát, ellenkező esetben idő előtt kiéghet.

Mira

A latin eredetű keresztnév jelentése: csodálatos, a Mira nevet viselő gyermek pedig mind kiskorában, mind pedig a későbbiek során igyekszik eleget tenni a nevében rejlő karmikus feladatnak - azaz oly módon él, hogy ezzel örömöt és békét csempésszen a körülötte lévők életébe. Bármi lesz is a hivatása, oly módon végzi feladatait, hogy ezzel minél többeknek hasznára legyen. Emellett jó társ és anya válik majd belőle, sőt, ha teheti, akár ismeretlenek is szívesen segít. Fontos azonban, hogy időnként alkalma legyen a kiszelepelésre, a megfelelési vágyból fakadó elfojtások ugyanis hosszabb távon testi-lelki panaszokat okozhatnak.

Flórián

A latin eredetű keresztnév jelentése: virágos, illetve virágzó. Flórián nevű gyermeked karmikus feladata ennek megfelelően az, hogy - a szó átvitt értelmében - felvirágoztassa mind önmaga, mind mások életét. Ezt leginkább veleszületett gyakorlati érzéke, racionális gondolkodásmódja és nem utolsósorban üzleti érzéke révén teheti meg. A fenti tulajdonságokhoz rendkívüli kitartás és állhatatosság társul: amit Flórián egyszer elhatározott, azt tűzön-vízen át sikerre viszi. Ily módon már viszonylag fiatalon kivívja az emberek megbecsülését, ez pedig olyan lelki muníciót jelent számára, mely erőt ad neki a további kihívások leküzdéséhez.

Damian

A görög Damianus névből ered, jelentése bizonytalan, egyes vélemények szerint: szelídítő, mások szerint: a népből származó. Damianus nevű kisfiad karmikus feladata, hogy élhetőbbé varázsolja szűkebb és tágabb környezetét. Hogy eleget tehessen küldetésének, a karma mesterei olyan tulajdonságokkal ruházták fel, mint az együttérzés, a megértés, legfőképpen pedig az áldozatvállalás és a segítőkészség. Fontos azonban, hogy az egészséges határokon belül még kiskorában megtanítsd önzőnek is lenni, ellenkező esetben ugyanis túlontúl megcsappanhatnak energiái - így pedig a sorsát sem teljesítheti be maradéktalanul.

Filip

Görög eredetű név, jelentése: lókedvelő. Filip nevezetű kisfiad azért érkezett a Földre, hogy megtanítsa az embereket együtt élni mindenkori környezetükkel, beleérte a növény- és állatvilágot is.

Tisztelettel és szeretettel viseltetik a bolygó valamennyi létezője iránt, és példája révén másokat is erre ösztönöz. Könnyen lehet, hogy olyan hivatást választ, amiben leginkább kifejezheti önmagát - az agrárium és az állatorvoslás egyaránt közel állhat hozzá -, de az is elképzelhető, hogy egészen más pályára lép, és karmikus feladatát a civil életében valósítja meg.

Ezt is szeretjük