Mi gyermeked csillagjegye? Ez a legerősebb és a leggyengébb pontja
A gyerkőc csillagjegye árulkodik arról, hogy milyen tulajdonságokkal bír.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyerek napról napra fejlődő személyiségén sokszor nehéz kiigazodni, azonban a csillagok egyértelműen mesélnek arról, hogy melyek a legjellemzőbb vonásai.

Mindenkinek vannak erős és gyenge pontjai, sokszor a kettő egymásból következik. Ha szeretnéd tudni, hogy gyerkőcöd miben tűnik ki - legyen az akár pozitív, akár negatív tulajdonság -, olvasd el a horoszkópját!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha gyermeked a Kos jegyében született, akkor spontán, vakmerő és kalandvágyó emberkével áldott meg a sors. Igazán életrevaló kis lurkó, aki gondtalan életfelfogásával nagyon könnyen boldogul az életben, hiszen pontosan ez az életszeretet viszi előre. Azonban pont ebben rejlik a gyengesége is: szeret a tűzzel játszani, kedveli a kockázatokat, azonban nem mindig tudja ezek veszélyét reálisan felmérni.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Amennyiben a gyermeked Bika csillagjegyű, sugárzik belőle a jókedv és az optimizmus. Megingathatatlanul hisz a számára fontos dolgokban, ezáltal könnyedén véghezviszi céljait. Higgadtsága és türelme miatt soha nem rohan, kiélvezi az élete minden egyes pillanatát. Gyengesége a lustaságában rejlik. Mivel azt vallja, hogy a jó munkához idő kell, ezért gyakran halogatja a feladatait, mondván, ráér még arra.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek jegyében született gyerek olyan, mint a tavaszi időjárás. Egyik pillanatban még jókedvű, a másikban már morcos. Ugyanakkor könnyen gyűjt maga köré barátokat, a kapcsolatteremtés egyenesen a specialitása. Ám nem enged túlságosan közel senkit, a felszínesen kötött barátságai csak ideig-óráig tartanak. Leggyengébb pontja az állandó fecsegése, sokszor meggondolatlanul kimondja, ami a szívét nyomja.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák jegyében született gyerek együttérzéséről és jó kapcsolatteremtési készségéről híres, ráadásul úgy alkalmazkodik, mint ahogyan a kaméleon beleolvad  a környezetbe. Bárkivel bármikor szóba tud elegyedni, és ösztönösen tudja, hogy éppen ki szorul rá egy kis lelki támogatásra. Érzékenysége miatt azonban nagyon változó a hangulata - amikor kicsit rosszabb passzban van, rögtön végtelen önsajnálatba kezd.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Nincs még egy olyan életvidám, jókedvű, társasági gyermek, mint amilyen az Oroszlán. Ahogyan neked az oxigén, neki a társaság és a szereplés az éltető ereje. Szerencsére mindehhez kreativitás, kisugárzás és egy jó adag tehetség is párosul, amellyel könnyedén jut egyre előrébb az életben. Csakhogy időnként annyira hajtja a saját célja, hogy észre sem veszi, ha valakin keresztülgázol. Ha mégis, akkor pedig lenézéssel és gőggel palástolja - pedig valójában nagyon is mélyen érez, csak szégyelli kimutatni.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha a lexikont felütnéd, a leghasznosabb személyiségjegyek címszónál, biztos, hogy a Szűz jegyben született gyermeked fényképét találnád ott. Talpraesettsége, szervezőkészsége és alapossága miatt a kitűzött célokat minden erőfeszítés nélkül eléri. Azonban ez a részletekbe hajlás sokszor átcsap szőrszálhasogatásba, sőt, csemetéd nagyobb korában hajlamos lehet az aggályoskodásra is, ha a dolgok nem a kitaposott, az általa előre megtervezett mederben folynak.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Barátságos és kedves természetük miatt a Mérleg csillagjeggyerkőcök igazán könnyen barátkoznak bárkivel, előzékenységük lenyűgöző. Árad belőlük a kiegyensúlyozottság és a harmónia, így nemcsak a jó eseményeket vonzzák be, hanem nyugtatólag hatnak a körülöttük élőkre is. Azonban amikor úgy érzik, hogy elegük van a környezetük siralmaiból, könnyedén válhatnak megértőből közönyössé.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha a csemetéd a Skorpió jegyében látta meg a napvilágot, olyan mély lelki stabilitással rendelkezik, amelyet bárki megirigyelhetne. Szinte lehetetlen kibillenteni ebből az egyensúlyi állapotból, hiszen még ha valaki vitába is bocsátkozik vele, könnyedén meg tudja győzni az illetőt a saját igazáról. Sajnos azonban problémát jelent, hogy ezt gyakran kihasználja, szeret mások felett uralkodni, és a manipulatív eszközöktől sem riad vissza.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Gyermeked  olyan optimista életfelfogást képvisel, amely kifejezetten a Nyilas csillagjegy sajátossága. Derűlátó, vidám, és olyan bizalommal és reménnyel viseltetik a világ iránt, ami nagyon ritka, de éppen ez motiválja az életben. Amit eltervez, azt általában véghez is viszi, de hajlamos felfuvalkodottá, önteltté, arrogánssá válni, mondván, hogy neki úgyis minden egy csapásra sikerül.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak jegyében született gyermek kötelesség- és felelősségtudatáról ismert. Korához képest józan és fegyelmezett, nem engedi, hogy érzelmei felülemelkedjenek rajta. A fentiek miatt időnként kissé távolságtartónak tűnhet, így pedig könnyen kívülállóként tekinthetnek rá társai. Gondolkodása lényeglátó és tényszerű - és bár a Bak gyermek tisztában van vele, hogy ezen képességei átlagon felüliek, nem válik önteltté.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő gyermek kedvességével és könnyedségével nemcsak téged, hanem mindenki mást is levesz a lábáról. Folyton a megújulásra törekszik az élet minden területén, mert kreativitása és ötletgazdagsága verhetetlen. Sokszor egy-egy ötletét annyira jónak tartja, hogy meggondolatlanul cselekszik, nem törődve a következményekkel. Ha pedig megjegyzed, hogy talán nem így kellene valamit intézni, hihetetlen indulatossággal reagálhat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Nincs még egy annyira érzékeny csillagjegyű gyermek, mint a Halak. Együttérzése és önzetlensége ráadásul áldozatkészséggel is párosul, bárki bármikor számíthat az odaadó, önfeláldozó segítségére. Sajnos azonban sokszor nem tűnik fel neki, hogy mások szándéka nem tisztességes, csak kihasználják jóhiszeműségét. Ezenkívül hajlamos arra, hogy ő maga is megtestesítse a szenvedő áldozatot, attól sem riadva vissza, hogy elferdítse a dolgokat.

Cikkünk Hajo Banzhaf és Brigitte Theler Éppen te hiányzol belőlem című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük