Mi a gyerek csillagjegye?
Így alakulnak majd emberi kapcsolatai
Szeretetnek és tisztelnek örvendhet majd, netán mélypontok is adódhatnak kapcsolataiban?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az asztrológia szerint a csillagjegy meghatározza a gyerek személyiségét, ami az élet minden területén megnyilvánul, így szociális és párkapcsolataira is befolyással lesz.

Vajon csemetéd nagykorában kijön majd a körülötte lévőkkel, netán kimondottan népszerű lesz, esetleg hajlamossá válik a konfrontációra? A választ megtudhatod horoszkópunkból.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Csemetéd központi törekvése az én kibontakoztatása és a világ meghódítása - ám olyan módon, hogy ezzel a körülötte lévőknek is hasznára lehessen. Megnyilvánulásait impulzivitás, türelmetlenség és dinamizmus határozza meg, így megeshet, hogy nem mindenki ismeri fel, hogy valójában kicsid valójában mélyen érző ember. Nem kizárt, hogy akad majd egy-két rosszakarója, még többen lesznek azonban, akik felismerik a benne rejlő értéket, és akikre minden körülmények között számíthat.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika a meggyökerezés jegye, ami egyebek mellett a gyerkőc emberi kapcsolataiban is megnyilvánul. Felcseperedve nem fog egykönnyen megnyílni mások előtt, ám mivel a végtelenségig jó szándékú és tisztességes, méltán lesz népszerű ismerősei és munkatársai körében. Kevés barátot szerez, ám mellettük jóban-rosszban kitart, és ugyanez fordítva is igaz lesz. A szerelemben is a lojalitás jellemzi, így házassága nagy valószínűséggel egy életre szól majd.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek jegyű csemetédet kiváló kommunikációs készséggel áldották meg az égiek, aminek köszönhetően gyorsan kiépíti majd a maga kapcsolatrendszerét. Szinte biztosra vehető, hogy egyetlen pillanatra sem lesz magányos. Mivel azonban hajlamos a szétszórtságra, elaprózhatja magát a számtalan ismerős között. Ezt megelőzendő érdemes már gyerekként tudatosítanod benne, hogy a minőség fontosabb a mennyiségnél - inkább legyen kevesebb, de igaz barátja, mint sok haverja, akikhez nem fűzi valódi kötelék.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rák jegyű porontyod veleszületett empátiájának és intuíciójának köszönhetően könnyedén hozzáfér a lélek rejtelmeihez. Csalhatatlanul megérzi, hogy a körülötte lévőknek mire volna leginkább szüksége, és mivel lételeme a gondoskodás, igyekszik is mindezt megadni nekik. Ezt a csodálatos képességét főleg szűkebb családi és baráti körben kamatoztatja, de másoktól sem tudja megtagadni a segítséget - a fentiek fényében pedig cseppet sem meglepő, hogy mindenki szeretni fogja

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán jegyében virágzik legpompásabban az élet - ez pedig csemetéd személyiségében is megmutatkozik. A lelkesedés és az optimizmus mellett kicsid meghatározó jellemvonásai közé tartozik a nagyvonalúság is - valójában csak akkor boldog, ha mindazon szellemi-lelki-anyagi javakat, melyekkel rendelkezik, másokkal is megoszthatja. Nemcsak a hozzá legközelebb állókra gondol, hanem, ha teheti, akár idegeneknek is segít - így aztán akarva-akaratlanul rendkívüli népszerűségre tesz majd szert mindenkori környezetében.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz jegyű gyermeked meglehetősen szigorú szűrőn keresztül szemléli a világot, így azt is igencsak megválogatja, hogy ki az, akit közel enged magához. A tartózkodásra való hajlama ellenére azonban sokan szeretik majd, köszönhetően lelkiismeretességének, megbízhatóságának és segítőkészségének. Mindazok iránt pedig, akik barátként vagy társként részesévé válhat az életének, rendkívüli lojalitással viseltetik - így meghatározó emberi kapcsolatai valószínűleg egész életére szólnak majd.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg a harmónia jegye - gyermeked ennek kialakítására és fenntartására törekszik majd, amiben nagy segítségére lesz jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képessége is. A fentiek fényében nagy népszerűségnek örvendhet mindenkori környezetében. Az egyetlen problémát a konfliktuskerülésre való hajlama okozhatja - mivel senkit nem szeretne megbántani, saját érdekeit háttérbe szoríthatja mások kedvéért. Tudatosítsd benne, hogy vannak helyzetek, amikor nemet is mondhat.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Csemetéd a Skorpió jegy szülötteként roppant intenzív energiákkal rendelkezik, melyek birtokában - gyakran nem is tudatosan - gyógyító hatást fejthet ki a körülötte lévőkre. Az emberek szívesen tartózkodnak a közelében, mivel ezáltal maguk is feltöltődnek. A kapcsolatok kialakítása és fenntartása mégsem lesz egyszerű feladat a Skorpió-gyermek számára, megesik ugyanis, hogy túlzott vehemenciával reagál környezete egyes megnyilvánulásaira. Hogy ez ne történhessen meg, már kiskorában tanítsd önfegyelemre.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A zodiákus egyik legnyitottabb és legelfogadóbb jegye a Nyilas - így aztán csemetédnek sem esik majd nehezére kapcsolatokat kialakítani és fenntartani a körülötte lévőkkel. Mivel mentes mindenféle előítélettől, hajlamos szinte bárkit a bizalmába fogadni, és, bár nem kizárt, hogy lesz egy-két rossz tapasztalata is, az idő végül őt fogja igazolni. Fontos, hogy olyan párt válasszon, aki kellő mozgásteret hagy neki - a Nyilas ugyanis alapvetően hűséges, az ésszerűtlen kötöttségeket azonban nehezen tűri.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak jegyű csemetéd viszonylag lassan nyílik meg, ám ezután rendkívüli hűségnek, állhatatosságnak és megbízhatóságnak adja tanúbizonyságát. Mindezeknek köszönhetően a körülötte lévők nemcsak szeretni, hanem tisztelni is fogják. Népszerűségét tovább fokozza, hogy - ha módjában áll - szívesen segít másoknak, akár valamilyen gyakorlati módon, akár csak egy jó szándékú, de annál hasznosabb tanáccsal. Mivel roppant lojális, szinte biztosra vehető, hogy élete végéig kitart majd társa mellett.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntő jegyű csemetéd megjelenésének és stílusának köszönhetően mindenkiben azonnal szimpátiát kell, amit aztán csak tovább fokoz szellemességével és humorérzékével. Képes pillanatokon belül bármely közösség meghatározó személyiségévé tenni magát, még akkor is, ha nem kifejezetten erre törekszik. Az egyetlen problémát az jelentheti számára, hogy - bár végtelenül jószívű - érzelmeit nehezen nyilvánítja ki. Bontakoztasd ki benne időben ezt a képességet, leginkább úgy, hogy magad is kifejezésre juttatod mindazt, amit iránta érzel.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak jegy szülötteként gyermeked meghatározó személyiségvonásai közé tartozik az önzetlenség és az áldozatkészség. Végtelen együttérzésre és hatalmas odaadásra képes, miközben teljes mértékben megérti bárki problémáját - mindezeknek köszönhetően pedig rengetegen szeretik. Fontos azonban, hogy kifejleszd benne a lehatárolódásra való képességet is. Ha ugyanis saját vágyait és szükségleteit elhanyagolja, szétforgácsolódhatnak energiái, ami testi-lelki-szellemi kimerüléshez vezethet.

Ezt is szeretjük