Mi a gyerek csillagjegye? Ezért választott édesanyjának
Az ezotéria szerint már leszületése előtt tudta, hogy mivel segítheted őt leginkább a kiteljesedésben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezotéria követői szerint a lélek leszületése előtt megtervezi a körülményeket, amelyek közé érkezik majd - a cél, hogy ezek a fejlődését szolgálják, azaz a testet öltő képes legyen egy magasabb tudati szintre jutni általuk, mind közelebb kerülve a nirvána állapotához, amikor már nincs szükség újabb és újabb leszületésekre.

Ennek megfelelően választja ki szüleit, adott esetben az édesanyját is. Tudd meg, hogy gyermeked miért érkezett éppen hozzád!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos jegyében született gyermeked meghatározó személyiségjegyei közé tartozik az impulzivitás, a dinamizmus, illetve adott esetben a türelmetlenség - a fentiek miatt pedig előfordulhat, hogy nem mindenki ismeri fel, valójában mennyire mélyen érez. Azért választott téged édesanyjának, mert már leszületésre váró lélekként is tudta, hogy képes leszel tapintattal, ám határozottan megfékezni ezeket a tulajdonságait.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika a meggyökerezés jegye, ami számos előnnyel bír. Ám ha gyermekedben a kelleténél jobban rögzül ez a tulajdonsága, a későbbiek során nem fog egykönnyen megnyílni mások előtt, ráadásul a hivatás és az egzisztencia terén is elszalaszthat bizonyos lehetőségeket rugalmatlansága miatt. Azért született hozzád, hogy a benned lévő humor és játékosság révén spontaneitásra tanítsd őt.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek jegyű csemetédet az érző szív és a gyors észjárás mellett kiváló kommunikációs készséggel is megáldották az égiek, ami segítségére lehet a boldogulásban. Mivel azonban nem mentes némi csapongástól, könnyen kicsúszhatnak a kezéből a dolgok. Ám már születése előtt tisztában volt azzal, hogy következetességed révén képes leszel finoman lenyesegetni az efféle vadhajtások, és összeszedettségre tanítanod őt - állj tehát a sarkadra, ha ez indokolt!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rák jegyű csemetéd különleges antennája révén megérzi, hogy a körülötte lévőknek mire volna leginkább szüksége, és mivel lételeme a gondoskodás, igyekszik is mindezt megadni nekik. Ezt a csodálatos képességét főleg szűkebb családi és baráti körben kamatoztatja, de másoktól sem tudja megtagadni a segítséget - ám előbb-utóbb teljesen kizsigerelheti magát. Azért született hozzád, mert te képes vagy őt egyfajta egészséges önzésre tanítani, megóvva a szétforgácsolódás veszélyétől.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Csemetéd - az igazi Oroszlánhoz méltóan - vezetésre termett, miközben a lelke is nemes. A fentieken túl meghatározó személyiségvonása a nagyvonalúság is - valójában csak akkor boldog, ha mindazt, amije van, másokkal is megoszthatja, ám előbb-utóbb hajlamos lehet azt hinni, hogy önmagáért nem eléggé szerethető. Leszületésre váró lélekként éppen azért választott téged, hogy tudatosítsd benne értékeit, illetve megtanítsd az adni és kapni egyensúlyára.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz jegyű gyermeked végtelenül jó szándékú, ám nem mentes némi veleszületett zárkózottságtól - igencsak nehezére eshet közel engedni magához másokat, ami pedig nem feltétlenül válik javára az emberi kapcsolatok terén. Ám éppen azért választott téged édesanyjául, mert tudta, hogy saját példádon keresztül megmutatnod neki, miként nyithatja meg a szívét. Ne félj szavakba önteni érzéseidet, és biztasd a kicsit is erre!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg jegyében született gyermeked minden körülmények között a harmónia kialakítására és fenntartására törekszik - ám a konfliktuskerülésre való hajlama igencsak megnehezítheti a boldogulását. Mivel ugyanis senkit nem szeretne megbántani, saját érdekeit adott esetben háttérbe szoríthatja mások kedvéért. Ám éppen azért született hozzád, mert jól tudta: határozottságod révén megtanítod őt kiállni magáért, illetve indokolt esetben nemet mondani.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió jegyében született gyermeked intenzív energiákkal rendelkezik, ami esetenként túlzott vehemenciában nyilvánulhat meg. Így a kapcsolatok kialakítása és fenntartása némi gondot okozhat számára - a körülötte lévők esetleg nem látják meg, hogy valójában egy nagyon is mélyen érző emberrel van dolguk. Azért érkezett éppen hozzád, hogy saját példádon keresztül mértékletességre, önfegyelemre, nem utolsósorban pedig tapintatra tanítsd.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas jegy szülötteként gyermeked megértő, elfogadó, és teljesen nyitott szűkebb és tágabb környezetére - beleértve az embereket éppúgy, mint például a különböző kultúrákat, vallásokat, világképeket. A csapdát túlzott idealizmusa jelenti számára: könnyedén beleszerethet egy-egy magasabb rendű eszmébe, és hajlamos lehet ennek alárendelni élete más területeit. Ám már lélek formában is pontosan tudta, hogy te ilyen esetekben képes leszel visszairányítani a földre, hiszen a boldoguláshoz először is anyagi síkon kell gyökeret eresztenie.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak jegyű csemetéd meghatározó személyiségjegyei közé tartozik az állhatatosság, a megbízhatóság, nem utolsósorban pedig a lojalitás. Mivel azonban nem egykönnyen nyílik meg, a kapcsolatok kialakítása és fenntartása némi gondot okozhat számára - ettől pedig ő szenvedhet a legjobban. Lélekként azt várta tőled, hogy leszületése után megtanítsd kinyitni a szívét, folyamatosan fejlesztve a benne megbúvó empátiát és intuíciót.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntő jegyű csemetédet az átlagon felüli intelligencia és a mély érzésekre való képesség mellett jó megjelenéssel és fejlett humorérzékkel is megajándékozták az égiek. Az egyetlen problémát a függetlenség iránti felfokozott vágy jelentheti számára - az élet minden területén nehezére eshet egy helyen megmaradni, miközben az állandóság hiányától is szenvedhet. Azért választott téged édesanyjául, mert tudta, hogy következetességed révén képes leszel kijelölni számára a szükségszerű határokat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak jegyében született gyermeked együttérző és odaadó, adott esetben pedig nemcsak a hozzá közel állóknak, hanem félidegeneknek is önzetlenül segíthet - akkor is, ha ez meghaladja a lehetőségeit. Leszületésre váró lélekként azonban tudta, hogy édesanyjaként képes leszel kifejleszteni benne a lehatárolódásra való képességet is - elejét véve annak, hogy szétforgácsolódjanak az energiái, és testi-lelki-szellemi szinten egyaránt kimerüljön.

OLVASD EL EZT IS!

szin lead
  • kisgyerek
  • gyereknevelés

Mi a gyerek kedvenc színe?

Ezt is szeretjük