Melyik napon született a gyerek? Így bánik majd a pénzzel nagykorában
Vajon gazdag lesz a gyermeked nagykorában? Cikkünkből megtudhatod.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint minden szülő, nyilván te is a legjobbat szeretnéd a gyermekednek. Természetesen gazdagnak, sikeresnek látnád legszívesebben, és anyagilag minél függetlenebbnek. Ha tudni szeretnéd, erre mekkora az esély, akkor most segítünk neked.

Nincs szükség különleges adatokra, csak a kicsi születése napjára - ebből megtudhatod, milyen az alapszemélyisége. Hiszen abból nagy valószínűséggel megállapítható, hogy bánik majd a pénzzel felnőtt korában.

Hétfő

Ha gyermeked hétfőn született, akkor hajlamos lehet az elégedetlenségre - mindig többre vágyik, mint amit eddig elért. Ez kétféle utat eredményezhet: folyamatosan motiválva lesz, hogy többet és jobban dolgozzon, vagy kudarcként éli meg ezt a helyzetet.

Rajtad is múlik, merre indul. Segíts neki, hogy tudja értékelni az életét, és ne érezze hiányát semminek - a jelenben éljen, és ne a jövőt kergesse. Illetve nagyon fontos, hogy elegendő időt fordítson a feltöltődésre.

Kedd

A keddi nap szülöttei nagyvonalúan bánnak az anyagi javakkal, néha talán túl felelőtlenül is, általában nem verik a garast a fogukhoz. Szívesen költenek magukra és a szeretteikre, sőt, a jótékonykodás sem áll tőlük messze. Hajlamosak olyan dolgokat is megvenni, amikre igazából nincs is szükségük.

Érdemes következetességre nevelned keddi csemetédet - kiskorában szerezz be neki egy perselyt, amibe minden hónapban elhelyezheti a zsebpénzét. Ellenkező esetben hajlamos lehet a túlköltekezésre, ezért később gyakran kell kölcsönkérnie.

Szerda

Ha a csemetéd szerdán látta meg a napvilágot, akkor igazán kiegyensúlyozott személyiség, aki eszközként tekint a pénzre, ezért sohasem lesz a rabja. Mindig megfelelő források állnak a rendelkezésére, kitűnő érzékkel találja meg a legmegfelelőbb és a legjövedelmezőbb befektetéseket.

Emellett szívesen forgatja vissza a tőkéjét, nagy hangsúlyt helyez a pihenésre és az egészségére. Igazi üzletembertípus, minden helyzetből a legjobbat hozza ki. Empatikus személyisége miatt az adakozás sem áll távol tőle.

Csütörtök

A csütörtöki nap szülöttei hajlamosak lehetnek a túlzott spórolásra, ezért nem is élvezik felhőtlenül az életet. Már kisgyerekként is inkább eltették a finomabb falatokat, ahelyett, hogy befalták volna. Aggodalmaskodásuk miatt sokszor nem tudnak kikapcsolódni, illetve bűntudat nélkül vásárolgatni. Sokat javulhat a helyzet, ha párra lelnek és családot alapítanak - a gondoskodóösztön finomíthatja az alapszemélyiségüket. A gyerkőceiknek próbálnak mindent megadni, még erőn felül is teljesítenek néha.

Péntek

A gyerkőcöd pénteken érkezett? Akkor érzelmeit és pénzügyeit komoly irányítás alatt tartja. Általában takarékosságra törekszik, de nem mondható fukarnak. Ugyanúgy építgeti a vagyonát, mint a karrierjét - tudatosan tervezi meg a kiadásait és a bevételeit, szigorú számadást vezet.

A felelőtlen költekezés nem jellemző rá, de szívesen ad jótékony célokra vagy a szeretteinek, ha a segítségét kérik. Megfontolt viselkedése miatt valószínűleg az anyagi mélypontok elkerülik őt.

Szombat

A szombati nap szülöttei bánnak a leglazábban a pénzügyekkel. Elvük: könnyen jött, könnyen megy. Nem mindig gondolják át a kiadásaik következményeit, ám a szerencse valahogy mindig melléjük szegődik. Nélkülözés nem vár rájuk, de ha épp nincs elegendő forrásuk, akkor sem esnek kétségbe: némi pluszmunkával helyrebillentik a családi kasszát. Személyiségükből fakadóan sohasem vágynak többre, mint amit elértek, így egész életükben elégedettnek érzik majd magukat.

Vasárnap

A lurkód a hét utolsó napján látta meg a napvilágot? Akkor nyugodt lehetsz, felelősségteljesen éli majd az életét, minden helyzetben átgondolja a tettei következményeit. A pénzügyeiben megfontolt, alaposan utánanéz a lehetőségeinek, nem szívesen ad kölcsön.

Megtakarításai révén nem szorul támogatásra, ügyesen osztja be a rendelkezésére álló forrásokat. Remek érzékkel látja át a bankok ajánlatait, a legjövedelmezőbb befektetéseket általában kiharcolja magának.

Ezt is szeretjük