3 ingyenes program május 1-jére, ahová elviheted a gyereket
A majális nagyszerű élmény a kicsiknek, ne hagyjátok ki idén se a remek programokat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Május 1. az év egyik legvidámabb napja gyerekek és felnőttek számára egyaránt, hiszen ilyenkor országszerte koncertekkel, műsorokkal, programokkal tarkított majálisokra várják a családokat.

Ti se hagyjátok ki pénteken valamelyiket: következzen három ingyenes lehetőség. Mielőtt nekiindultok, nézzetek egy időjárásjelentést!

Ingyenes majálisok

Budapest Népligeti Majális

Gyerekzsivajba borul a Népliget pénteken, az ott megrendezésre kerülő háromnapos (május 1-2-3.) ingyenes majális ugyanis gyerekprogramokkal, vidámparkkal, állatsimogatóval és májusfaállítással várja az oda látogató családokat. Lesznek továbbá fellépők is, úgy mint Kökény Attila, Nyári Kálmán vagy Dévényi Tibi bácsi, aki pedig retró partival várja az oda látogatókat.

5. Kőbányai Halmajális

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Kőbányai Halmajális, amely - hasonlóképp a népligetihez - sok-sok gyerekprogrammal készül: vidámpark, kézműves foglalkozás, sportprogramok, játszóház, sétakocsikázás és lovaglás is lesz egyebek mellett, valamint fellépők, úgymint az April Project tánccsapat, Nótár Mary és Szandi. Hogy miért éppen halmajális a neve? Ínycsiklandó a válasz: egész nap ezerliteres üstben főzik a halászlét, de lesz lacikonyha, rétes, fagyi és lángos is azoknak, akik megéheznek.

3. Gödöllői Lovasmajális

Harmadik alkalommal rendezik meg a Gödöllői Lovasmajálist, ahol kézműves foglalkozás, pónilovaglás, lufihajtogató, vidámpark várja a kicsiket, délután 4-től a Hahota Gyerekszínház lép fel Brémai muzsikusok című előadásával, emellett lesz lovas verseny az OMÉK pályán, helyben sütött kürtős kalács, bio- és házi termékek vására, fellép az Alma együttes, Tóth Vera, a Bagi-Nacsa kettős, este pedig a Magna Cum Laude.

Ezt is szeretjük