A 6 legjobb gyerekkönyv karácsonyra - Ezek kerüljenek a fa alá
A könyv hasznos és értékes karácsonyi ajándék. Csupa igényes mesekönyvet ajánlunk!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha hasznos és egyben szép ajándékkal szeretnéd meglepni a gyermekedet, akkor a mesekönyv remek választás, hiszen nemcsak egy tárgyat, hanem sok csodás közös pillanatot is ajándékozhatsz neki. Megszerettetheted vele az olvasást, fejlesztheted a fantáziáját, és közben szórakoztató történeteket ismerhettek meg. A Kossuth-kiadónak most számos szuper gyerekkönyve van, ezekből válogattunk a karácsonyra.

Ha szeretnél egy szép könyvet a gyermekednek, akkor játssz egyet, a lenti könyvet ugyanis most megnyerheted a Kossuth kiadó nyereményjátékán. Részletek itt! »

Dodó tizedes és a szoborrablók

Egy napon elrabolják a város értékes büszkeségét, egy aranyszobrot. A szobor utáni hajszába belekeveredik egy tízéves kisfiú, aki feltalált egy rakétahátizsákot, Dodó tizedes, az exrendőr, és egy professzor is, aki mindennél jobban szeret a város fölött száguldozni világháborús repülőgépén. Ráadásul nem közönséges aranyszoborról van szó. Elrejtettek benne ugyanis egy eddig felfedezetlen és mindennél veszélyesebb kémiai elemet, és a szállítmány éppen a Parlament felé halad egy föld alatti alagúton…

Kiadja a Kossuth Kiadó.
A könyv ára: 2490 forint.
A könyvet kedvezményesen itt rendelheted meg!

Szívmelengető fotók

Szoktatok bújócskázni? Nézz szívmelengető, egyben vicces fotókat gyermekekről játék közben!

Ezt is szeretjük