4 szuper program a téli szünetre, amit imádnak a gyerekek
Az iskolai szünidő csudajó, de ha unatkoznak a gyerekek, akkor pihenés nemigen lesz belőle.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A téli szünetet már minden gyerek várja, és a mostani gyerekek szoros időbeosztása és tananyagmennyisége mellett nem is csoda, hogy az év végére ők is teljesen kifáradnak.

A karácsonyi forgatag számukra az év egyik fénypontja, de mikor lemennek az ünnepek és véget érnek a családi vendégeskedések, ott találják magukat program nélkül. Unatkozni pedig egyik gyerek sem szeret. De mit is találj ki nekik, ami belefér a szűkös téli szünetbe, és az egész családnak kellemes időtöltés?

A wellness gyerekszemmel

A wellnessfürdők élménymedencéit, csúszdáit imádják a kicsik! Egyik medencéből a másikba rohangálnak, kipróbálnak minden hullámot és zubogót, miközben a szülők a pezsgőfürdőben vagy a szaunában pihennek. Ráadásul egy jó wellnessprogramért nem is kell messzire utazni! A téli hidegben viszont átmelegedhet az egész család, kellemesen elfáradva a nap végére. Egy trópusi hangulatú pancsolással töltött nap után garantáltan nem lesz gondja az alvással egyik apróságnak sem.

Az Aquaworld Budapest Élményfürdő az egyik legjobb választás egy egynapos wellnessprogramhoz! Itt ugyanis Európa egyik legnagyobb fedett vízibirodalma vár a trópusi hangulatú Angkor-romtemplommal, bel- és kültéri élmény-, valamint úszómedencékkel, továbbá búvárkodási lehetőséggel.
December 20-tól január 5-ig pedig minden nap ingyenes gyerekprogramokkal várják a családokat, különböző extra programmal, mint például matracrally, kézműves foglalkozás, mini disco.
De az Aquaworldhöz tartozó szállodát igénybe véve, akár az ünnepeket is itt tölthetitek, hogy biztosan felfrissülve kezdhessétek az új évet.

Játszóház

Egyre több játszóház nyitja meg kapuit országszerte, ahová nemcsak akkor érdemes betérni a kicsikkel, ha ovi, iskola híján nem tudod hová rakni őket, amíg elintézed a halaszthatatlan teendőket. Érdemes átbogarászni a hozzád közel eső játszóházak téli szünetre időzített programkínálatát, biztosan akad majd köztük olyan, ami megtetszik a lurkóknak, különösen, ha megleped őket azzal, hogy ezúttal te is velük tartasz.

A 3D és a rajzfilmek varázsa

A téli szünet tökéletes arra, hogy együtt menjetek el valamelyik friss egész estés mesefilmvetítésére. Ha pedig akad 3D-s vetítés is, akkor mindenképp arra válts jegyet, a gyerekek ugyanis kérdezés nélkül arra voksolnának. A film kezdése előtt pedig arra is kalkulálj időt, hogy vegyél a kicsiknek popcornt és valami üdítőt, had legyen teljes a moziélmény a számukra!

Ki a hóra: közös síelés és szánkózás

Ha szerencséd lesz, esik majd annyi hó, hogy egy jó kis szánkózásra el tudjatok menni, vagy a kicsik kipróbálják a síelést, legalább valamelyik hazai sípályán. Ha idén nem is terveztél be külföldi síelést az ünnepek utánra, egy hazai csúszkálást érdemes beiktatnod.

Ezt is szeretjük