Ki volt a gyerek előző életében?

Születésnapja elárulja

Tudd meg, milyen ember volt előző életében a gyermeked - így a jövője is boldogabb lehet.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyermeked előző inkarnációjában történtek hatással vannak a jelenére is - a magatartásában, sikereiben vagy kudarcaiban köszönnek vissza. A magával hozott karmát most tisztíthatja meg, ezzel pedig egy magasabb szintre tudati szintre léphet.

Előző életének ismerete egyfajta támpontot ad számodra a nevelés során - ha tudod, ki is volt ő valamikor, ebben az életében segítheted abban, hogy kiegyensúlyozott és sikeres felnőtt váljon belőle. Születése napja alapján megismerheted a múltat – és egyben bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Hétfő

Ha gyermeked a hét első napján érkezett, akkor nagy valószínűséggel fényűzésben élt, esetleg jelentős vagyont örökölt az előző életében. Ám szerette szórni a pénzt, esetenként hajlamos lehetett az önzésre is. Mindenből a legújabbat, a legjobbat kereste. Jelenlegi inkarációjában meg kell tanulni az odaadást és a segítőkészséget. Ezért néha háttérbe szorulhatnak a saját igényei.

Kedd

A keddi nap szülöttei harcosok voltak előző életükben. Bár hitük szerint próbáltak mindig a jó oldalon maradni, nemegyszer agresszíven, erőszakosan léptek fel a küldetésük teljesítése érdekében. Csemetédnek most meg kell tapasztalnia a békét és a harmóniát, amiben eleinte a türelmetlensége akadályozhatja meg. Segíts neki, hogy toleráns személyiséggé válhasson.

Szerda

Ha a csemetéd szerdán született, akkor nagy valószínűséggel a középpontban állt az előző életében. Nehezen tűrte a kritikát, az öregedés folyamatát pedig képtelen volt elfogadni, ezért hajlamos lehetett erőn felül költekezni, hogy szembeszállhasson az idővel.

Jelenlegi megtestesülésében szorongó, önbizalom-hiányos lehet, akinek mindig szüksége lesz egy erős, határozott társra maga mellett. Próbáld meg magabiztosabbá tenni - most ezt kell megtanulnia.

Csütörtök

A csütörtöki nap szülöttei közül sokan valamely terület elismert szakértői voltak előző életükben - ám mindent a tudás oltárán áldoztak fel, a családjukat és a barátaikat elhanyagolták. Bár hatalmas tisztelet övezte őket, az érzelmek terén bizonytalanul mozogtak. A lurkód jelenlegi inkarnációjában éppen ezért túlzásokba eshet, ha a haverokról van szó: minden idejét velük töltheti. Meg kell tanulnia az arany középúton maradni, és a család és a szabadidő, illetve a szórakozás és a kötelesség között kialakítani a megfelelő arányokat.

Péntek

Ha pénteken érkezett a gyerkőcöd, akkor magányos, zárkózott lehetett előző életében - még az sem kizárt, hogy remete volt. Napjait az álmodozás töltötte ki, a plátói érzelmek és reménytelen szerelmek világában érezte csak biztonságban magát.

Mindazt, amiről így lemaradt, mostani inkarnációban igyekszik pótolni - ám könnyen áteshet a ló túloldalára. Most tehát önmérsékletet kell tanulnia, ellenkező esetben kellemetlen helyzetekbe kerülhet, illetve hajlamossá válhat egyszerre több vasat tartani a tűzbe, aminek óhatatlanul lebukás lesz a vége.

Szombat

A hét utolsó előtti napján érkezett gyerekek előző reinkarnációjukban szolgáltak, életük minden percében alárendelt szerepben voltak.

A saját igényeiket háttérbe kellett szorítaniuk, ami miatt rengeteg düh és keserűség gyűlhetett össze bennük. Most az lesz a csemetéd életfeladata, hogy kiálljon magáért, nyíltan felvállalja a véleményét és megvalósítsa az álmait. Támogasd ebben, ám, hogy ne essen a másik végletbe, egyúttal fejleszd benne az empátiát is.

Vasárnap

A hét utolsó napján született gyermek nagy valószínűséggel művész volt, aki spontán módon, kötöttségektől mentesen, az élvezeteknek hódolva élte napjait. A tervezés nem volt az erőssége, egy-egy románc kedvéért pedig gond nélkül feladott mindent.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Jelenlegi inkarnációjában igyekszik mindezt jóvá tenni - talán már most megfigyelhető, hogy lehetőség szerint a tervszerűségre és a kiszámíthatóságra törekszik, ez a tulajdonsága pedig csak kifejezettebbé válik majd az évek során. Engedd, hogy a maga útját járja, ám fejleszd benne a spontaneitást is, hogy ne váljon túlságosan merevvé nagykorára.

Ezt is szeretjük