Ilyen volt az osztálykirándulás a 60-as, 70-es években - Mobil helyett még a labda volt a lényeg

Régen is nagy várakozás övezte az osztálykirándulásokat, a közös élményre később is szívesen emlékeztek vissza a résztvevők.

Képeken régi osztálykirándulások
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyülekezés az iskola előtt, buszra vagy vonatra szállás, játékok, kirándulás, szendvicsmajszolás - mind-mind az iskolai kirándulások részei. 

Manapság persze kicsit átalakultak ezek a kiruccanások is, és nem ritkák a külföldi, nagyobb utazások sem. A kártyajátékokat a mobilozás, a számháborút pedig a paintball és a szabadulószoba váltotta fel. 

Ilyen volt az osztálykirándulás a 60-as, 70-es években  

Ennek ellenére - vagy épp ezért - sokan nosztalgiával gondolnak vissza a pár évtizeddel korábban tett osztálykirándulásokra, amikor még minden egy kicsit egyszerűbbnek tűnt. A közös élmények pedig közelebb hozták a résztvevőket. Sőt akár még a kirándulást vezető matektanárról is kiderülhetett, hogy milyen jól focizik. A következő képeken is ezeket a pillanatokat örökítették meg a készítők. 

Ilyenek voltak a ’70-es, ’80-as évek gyerekszobái: a bordásfal és az emeletes ágy nem hiányozhatott

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Fortepan)

Ezt is szeretjük