Plüsshódok a beteg gyerekekért (x)
Az Auchan idei karácsonyi jótékonysági kampánya során ismét a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát segíti a vásárlók bevonásával.

20AUC083 karacsonyi kampany julia pr cikk cover 2100x1400
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nagy tettek gyakran kis gesztusokkal kezdődnek. Így hangzik a fent említett kampány szlogenje, amit már tavaly is bebizonyított az Auchan és vásárlói, amikor Julióval, az egyfogú plüsshóddal 21 millió forintot gyűjtöttek a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának, akik egy életmentő röntgenkép-erősítő berendezést vásároltak a befolyt összegből, mellyel évente 150-200 gyerek kezelését és gyógyulását könnyítik meg.

Összefogás a gyerekekért

Idén az Auchan a tavalyi kezdeményezést folytatva ismét összefog veletek, a vásárlókkal, ráadásul most egy olyan helyzetben, amikor mindennél fontosabb, hogy számíthassunk egymásra. 

20AUC083 karacsonyi kampany julia pr cikk image 840x560 2
Fotó: Auchan Magyarország Kft.

Ezért novemberben Julio kishúga, Júlia tér vissza az Auchan áruházaiba és webshopjába, hogy újra együtt segíthessünk: most neked is lehetőséged van, hogy egy plüsshód megvásárlásával ne csak a saját gyermekedet tedd boldoggá, de olyan kis hősöket is, akiknek orvosi figyelemre és segítségre van szükségük, és emiatt sok időt kell távol tölteniük a szeretteiktől. 

20AUC083 karacsonyi kampany julia pr cikk image 840x560 4
Fotó: Auchan Magyarország Kft.

A gyűjtés ugyanúgy zajlik, mint tavaly: az Auchan minden egyes eladott plüsshód után 500 forintot juttat el a klinika kis betegei számára, hogy egy, az ő kezelésüket hatékonyabbá tevő műszert vásárolhasson a kórház. 

És van egy jó hírünk, ha azt szeretnéd, hogy Júlia ne érezze egyedül magát nálatok: korlátozott számban, de elérhető tavalyról bátyja, Julio is. Bármelyik kishódot választod, biztos lehetsz benne, hogy vásárlásoddal egy jó ügyet támogatsz. 

20AUC083 karacsonyi kampany julia pr cikk image 840x560 1
Fotó: Auchan Magyarország Kft.

Segíts te is bebizonyítani, hogy a nagy tettek valóban kis gesztusokkal kezdődnek: vidd haza az Auchanból Júliát és Juliót, és támogasd a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán ápolt gyerekek felépülését!

(Képek forrása: Auchan Magyarország Kft.)

Ezt is szeretjük