Milyen az élet három gyerekkel és egy feleséggel? Az apa őszinte képei tarolnak az Instagramon
A háromgyermekes édesapának közel 800 ezer követője van.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A pandémia időszakában, az elmúlt másfél évben a négy fal közé szorultunk, korlátozottak voltak a kikapcsolódási lehetőségeink, szülőként pedig a munka és a háztartás mellett a gyermekek szórakoztatásáról és az oktatásukról is gondoskodnunk kellett.

Az izolációs időszak és a tény, hogy a családok a nap 24 órájában együtt voltak, mindennemű külső segítség nélkül, sokszor eredményezte azt, hogy a fejük felett összecsaptak a hullámok. Míg egyes családok teherként élték meg a bezártságot, addig mások igyekeztek a jót meglátni benne.

Az apa őszinte képei a családról

Így volt ezzel a háromgyermekes Pascal Campion is, aki a pandémia ideje alatt a mindennapi életükből készített rajzokat. Illusztrációival arra akar rámutatni, hogy az élet szépsége nem valami elérhetetlen dolog, de sokkal inkább - még a nehézségek ellenére is - a mindennapi élet kis csodáiból áll össze.

Gyors eredményt szeretnél?

Ha lehetséges, hogy megfertőződtél, de még nem mutatsz tüneteket, a 2 db-os Covid-19 Antigén gyorsteszttel 20 perc alatt tesztelheted magad és családod egyszerűen, kényelmesen mindössze 3 990 Ft-ért.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Instagram/pascalcampionart

Ezt is szeretjük