Milyen az élet három gyerekkel és egy feleséggel? Az apa őszinte képei tarolnak az Instagramon

A háromgyermekes édesapának közel 800 ezer követője van.

cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A pandémia időszakában, az elmúlt másfél évben a négy fal közé szorultunk, korlátozottak voltak a kikapcsolódási lehetőségeink, szülőként pedig a munka és a háztartás mellett a gyermekek szórakoztatásáról és az oktatásukról is gondoskodnunk kellett.

Az izolációs időszak és a tény, hogy a családok a nap 24 órájában együtt voltak, mindennemű külső segítség nélkül, sokszor eredményezte azt, hogy a fejük felett összecsaptak a hullámok. Míg egyes családok teherként élték meg a bezártságot, addig mások igyekeztek a jót meglátni benne.

Az apa őszinte képei a családról

Így volt ezzel a háromgyermekes Pascal Campion is, aki a pandémia ideje alatt a mindennapi életükből készített rajzokat. Illusztrációival arra akar rámutatni, hogy az élet szépsége nem valami elérhetetlen dolog, de sokkal inkább - még a nehézségek ellenére is - a mindennapi élet kis csodáiból áll össze.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Instagram/pascalcampionart

Ezt is szeretjük