Így neveld a gyereket, hogy teljesíthesse karmikus feladatát
Keresztneve elárulja
A keresztnév bepillantást enged a sorsfeladatba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezoterikus tanok szerint a név jelentése már önmagában felruházza a kisgyereket egyfajta személyiséggel, ami egyúttal az életfeladatát is meghatározza.

A keresztnevek üzenetet hordoznak magukban, mely a sorsba is bepillantást enged. Íme, néhány kedvelt lány- és fiúnév, valamint az általuk képviselt sorsfeladat.

Lili

A Lili név a liliom virág nevéből származik, vagyis egy finom, érzékeny, törékeny emberkéről van szó - pontosan ebből következik életfeladata is, mégpedig az, hogy magabiztosabbá váljon.

Erre minden lehetősége megvan, ugyanis igazán elfogadó személyiség, és a segítségeddel jó irányba fejlődhet, mivel meglepően jól viseli, ha mások irányítják.

Ugyanakkor nagyon könnyen mások befolyása alá kerülhet, ami - a másik féltől függően - tovább rombolhatja amúgy is ingatag lábakon álló önbizalmát. Úgy kell nevelned őt, hogy magától is rájöjjön, milyen értékekkel rendelkezik, így sosem fog másoktól függeni.

Eszter

Ha a gyermekedet Eszternek hívják, akkor egy nagyon is szeretetteljes, érzékeny személyiségről van szó - igaz, a fenti tulajdonságokat sokan gyengeségként értelmezik. Életfeladata attól függően változhat, hogy mindezt miként éli meg. Ha lemond önmagáról, akkor örök életében az áldozat szerepét kell alakítania, míg, ha felveszi a harcot a hitetlenkedőkkel, olyan bizalmat tudhat magáénak, ami nagyban megkönnyíti a sorsát. Neked arról kell őt meggyőznöd, hogy csak az válik kiszolgáltatottá, aki hagyja magát.

Eliza

Az Eliza az Erzsébet név rövidülése, mely azt jelenti, hogy Isten az én esküvésem. Olyan személyiségről van szó, akinek fontos, hogy megteremtsen, létrehozzon valamit - életfeladata, hogy a környezetét segítse. Szerencsére ehhez kellőképpen önfejű és makacs, így mindig véghezviszi, amit eltervez - neked elsősorban abban kell őt támogatnod, hogy helyes célt tűzzön ki maga elé. Ezenkívül meg kell tanítanod neki, hogy milyen úton-módon tud az embereknek segíteni, mert sokszor elbizonytalanodik a saját képességeiben.

Péter

A Péter név kősziklát jelent, ami erős és céltudatos jellemre utal. Ha gyermekedet Péternek hívják, akkor a karmikus feladata az, hogy minden kitűzött célját megvalósítsa. A név viselője a kudarcokat a lehető legrosszabbul viseli, egyfolytában csak a győzni akarás hajtja, amiért keményen meg is dolgozik.

Az unalom és a tehetetlenség az ő szótárában nem létezik, minden percben készen áll, hogy megvalósítsa mindazt, amit magában elhatározott, és ezzel teljesítse az életfeladatát. Neked az a dolgod, hogy mindig segíts neki újabb és újabb kihívásokat találni, hiszen ezek éltetik őt - de természetesen ne oldd meg helyette a feladatot.

Márk

Ha kisfiad a Márk keresztnevet viseli, akkor egy nagyon empatikus és szívós emberkével áldott meg a sors, aki mindig másokat helyez előtérbe, és elsőként nem a saját szempontjait veszi figyelembe. Önzetlen viselkedéséből fakad karmikus feladata is: az emberek megsegítése és támogatása. Szerencsére igazán felelősségteljes személyiségről van szó, aki mindezt megérti és vállalja, neked annyi a dolgod, hogy nagyon következetesen neveld, nehogy elbizonytalanodjon önmagában.

Bálint

Ha a kisfiadat Bálintnak keresztelted, akkor egy igazán erényes és segítőkész lurkóról van szó. Neve egy rendkívül erős személyiséget takar, aki szeret adni és kapni, aki képes akár tűzbe is menni, ha valamelyik szerettéről van szó. Életfeladata ebből következően az, hogy a környezetében élő embereknek támaszt nyújtson.

Nagyon empatikus, ha valamivel nem is ért egyet, meglátja benne a jó dolgokat is, viszont sajnos ahhoz nem elég erős, hogy harcba szálljon az igazáért. Megérzései szinte természetfelettiek, ám esetenként félvállról veheti feladatait. Anyaként az a dolgod, hogy megtanítsd a kemény munka fontosságára, illetve arra, hogy képviselje az érdekeit.

Te hiszel abban, hogy a neved meghatározza a sorsodat?

Ezt is szeretjük